Tudtok olyan üzleteket ahol magas nőknek is árulnak klassz ruhákat, megfizethető áron?
178 centi magas vagyok és ez sajnos nagyon megnehezíti hogy a stílusomhoz, ízlésemhez illő ruhákat tudjak vásárolni, nem horror áron. Vékony vagyok egyébként, 62 kg, így a méretem S/M-es, azonban a magasságom miatt ezek általában mégsem jók rám, a nagyobbak viszont lógnak rajtam. Az a gond hogy ha kinézek magamnak pl. egy felsőt, kardigánt vagy kabátot és felpróbálom, szinte mindig hülyén áll, pedig stimmelne a méret egyébként. Az a helyzet, hogy a ruhákat általában nálam kb. 10 centivel alacsonyabb termetűekre tervezték, ezért hiába jó a méret, az arányok nem stimmelnek, rövid a dereka, rövid az ujja, nem oda esik a mellrész, kivágás, varrás ahová kéne ezért esetlenül áll. Unom, hogy mindig kompromisszumot kell kötnöm, hogy vagy olyat veszek ami nem tetszik annyira, nem áll annyira közel hozzám stílusban, vagy pedig nem áll úgy rajtam teljesen, ahogy szeretném... A nadrág vásárlás persze még rosszabb, az kész külön rémálom. Egyszerűen nem értem, hogy a 21. században, amikor egyre több a magasabb ember, magasabb nő, akkor a ruhaüzletek miért nem gondolnak a magas nőkre? És általában nem kínai üzletekben szoktam körülnézni...
Magas lányok, nők, ti hol vásároltok magatoknak??
Nem tudom, szerintem a molett nőknek könnyebb a dolguk, mert minden magára valamit is adó ruha boltban van külön szekció moletteknek, ellentétben a magasakkal.
Sajnos pont ez a probléma amúgy, hogy ami hosszban jó lenne az lóg, mert ez a kettő egyenes arányban áll, pedig ez szerintem nem annyira nyilvánvaló. Azért mert magas valaki még nem biztos hogy kövér, vagy aki kövér nem biztos hogy magas...
1. vagyok
Én is nagyon finnyás vagyok :)))) Pl ha egy felsőből kint van valahol a melltartóm, vagy átlátszik, vagy egy másik melltartót kéne hozzá vásárolnom akkor nem veszem meg, vagy ha nem lenne mivel felvennem, vagy valahol eláll, vagy nem elég passzos, ha nem kényelmes az anyaga, vagy nem első látásra szerelem akkor nem veszem meg. Maximalista vagyok a munkámban, maximalista a vásárlásban és sajnos a pasikban is (ezért is vagyok egyedül :D). De szerintem ez jobb mint eszetlenül költekezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!