Lányok! Mi a véleményetek erről a cipőről?
Figyelt kérdés
Régi énemhez képest viszonylag elegáns cuccokat kezdtem el mostanában viselni (V nyakú pulóver alá mintás póló, egyre többször ing) ehhez mustárszínű nadrágot vagy farmert húzok. Eddig torna- vagy deszkás cipőt húztam mellé de most gondoltam kipróbálok cipőből is valami elegánsabbat. Vélemény?:)2013. okt. 24. 18:03
2/7 anonim válasza:
nekem tetszik ez a cipő, de ezt a v nyakú pulcsi meg alá színes pólót nem tudom elképzelni c:
3/7 A kérdező kommentje:
Nem mély kivágású a egyik pulcsim nyaka, szóval igazából csak annyi látszik hogy
2013. okt. 24. 18:14
4/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, rátenyereltem a touchpadra.:D Szóval *Nem mély kivágású a egyik pulcsim nyaka se, szóval igazából csak annyi látszik hogy fekete/fehér póló van alattam, a minta nem:)
2013. okt. 24. 18:15
5/7 anonim válasza:
Én a deszkás cipőket szeretem, de a leírtak alapján ez nem nézhet ki túl jól az összeállításodhoz. Maga a cipő nem tetszik, de szerintem hozzád jobban illik.
6/7 anonim válasza:
Bar én is fiú vagyok, így nem vagyok szakértő :D, de én fordított bőr cipőt csak nyáron hordanék, mert ha esik eső és vizes lesz, nagyon csúnyán mutat!
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!