Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vajon mennyire meredek ez a...

Vajon mennyire meredek ez a csizma?

Figyelt kérdés

[link]

Úgy értem vajon tud benne járni az aki magassarkúban egyáltalán nem tud?

Azt látom hogy 12 cm a sarka, de az eleje mekkora lehet? Nincs ilyenje valakinek? Esetleg normális kép róla ahol teljesen oldalról mutatja? Google-n nem találok...

2009. nov. 12. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem tudnál benne menni.Sulimban van pár rocker /goth csajnak ilyenje,akik úgy láttam, h nem nagyon hordtak magassarkút.Hát igazából ez egy vastagtalpú csizma,ennyi az egész,nemhiszem h nagyon nehéz lenne benn menni.Mondjuk elég morbid cipő,de hát lényeg ,h neked tetszen!
2009. nov. 12. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Más magassarkúba menni meg más ebbe.De szerintem iszonyat nehéz lehet és egész nap ezt vonszolni...wáááá
2009. nov. 12. 19:42
 3/8 anonim ***** válasza:
8%
Ez még mindig divat????Jéé!!
2009. nov. 12. 20:00
 4/8 anonim ***** válasza:
ez a "csizma" valójában egy platform és hát az elég meredek hogy a darkshop sz@r minőségére pályázol, de ahogy gondolod.
2009. nov. 12. 20:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Sz*r minőség? Jó helyről hozatják, mi bajod vele? Tudsz talán jobbat? Ne tartsd vissza, én csak ezt a helyet ismerem ahonnan rendelhetnék ilyen csizmát.
2009. nov. 12. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Lehet onnan gondolja, hogy az eredeti cégnél, ahonnan ők is rendelnek, nem találni ilyen csizmát.

[link]

Amúgy sokkal olcsóbban kijössz ha angliából rendeled, hasonlítsd össze az árakat, a postakltség nem drága Mo-ra 5 font (1500 Ft) körül van, persze ez függ a csomag súlyától is.

2009. nov. 13. 09:02
 7/8 A kérdező kommentje:

Jól tudom honnan rendelik:

[link]

Szóval nem darkshop sajátgyártmány... ha erre gondoltatok. De nem is ez volt a kérdés.

2009. nov. 13. 09:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Annó hordtam ilyen csizmát, na jó nem ilyen hosszúszárút, de amikor 10 éve divat lett a holdjáró én is hordtam.

Iszonyat könnyű menni benne, attól ne félj. A sarok alig magasabb a tapmagasságnál, olyan mintha egy telitaplú kicsi sarkú cipőben mennél, de tényleg. A cipő súlya elég nagy lehet, de ha bírod és ezt szeretnéd, akkor viseld egészséggel.

Egyszer majd kinősz belőle :) (ahogy én is kinőttem 16 évesen :))

2009. nov. 13. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!