Miért kellett szoknyát adni egy alsó tagozatos fiúra a tegnapi ünnepségre?
Ti láttatok már ilyen nem éppen megszokott dolgokat?
14/L
Ha az én véleményemre vagy kíváncsi, akkor azt mondom,
hogy csak farsangra engedném meg a fiamnak, hogy szoknyában
legyen ha szeretne, amúgy öltözködjön fiúsan, bár úgy
látom a mai fiataloknak ezt nem sikerül elsajátítaniuk.
(39.N)
Ez így jókérdés.
Ez egy olyan anya hülyesége lehet aki lány gyermeket akart és fiú lett és ezt agyban nem hajlandó feldolgozni hogy egy fia van és valószínű hogy a gyerek apja már nem él, vagy otthagyta őket, vagy egyáltalán nem is ismeri, és egy férfi sincs a házban aki ezekre odafigyelhetne. Egyébként máskor is lányosan öltözködik? Mert ha csak az ünnepélyen volt így akkor ez érthetetlen. De még akkor sem engedném anyaként a gyereknek hogy lány ruhákat hordjon ha a gyerek akarja így. Lehet hogy transzi hajlamai vannak a gyereknek vagy én nem tudom, vagy csak simán fétise van a női ünneplő ruhákról amit még meg is értek de ezeket jobb titokban tartani, vagy otthon saját magának csinálja ha annyira akarja.
Általánosba nálunk is volt egy srác az osztályba aki amolyan lányosan öltözködött, hosszabb haja is volt mint nekünk fiúknak, meg ő tényleg lány ruhákat hordott a hétköznapokban is, és szinte mindenki azt hitte róla hogy lány de fiú neve volt és az anyja is azt állította hogy fiú, de egyszerűen csak lány ruhákat volt hajlandó hordani, és az anyja sem volt százas mert nem nevelte rendesen hanem csak hagyta, egyrészről alkohol problémái voltak, és vannak is mert a srác itt lakik a szomszéd utcában és igaz hogy azóta eltelt már jó 15 év de a mai napig látom időnként. Ezekért még a suliban nem is csúfoltuk ki annyira mert nem voltak olyan lányosak azok a ruhák, ő is volt szoknyában ünnepélyen még anno, de akkor csak azon a napon volt és sokan nem is láttuk, szerintem még én sem, bár erre annyira már nem emlékszem. De a legdurvább az első tesiórán volt amikor a srác tornadresszbe öltözött akkor nálunk a lányoknak kötelező volt még a 8. osoknak meg a gimiseknek is egészen 12. osztályig mert az gimi is volt egyben két külön épületrész és a tornaterem egy nagy épületben volt közös volt persze de az is két részes inkább. És a srác amikor megjelent tornadresszbe akkor mindenki szakadt a röhögéstől, mert egyértelműen lehetett látni hogy pö**cse van, plusz a fiúk sorába állt be és akkor a tanárunk azt hitte lány mert ugye kék dressz volt rajta és átparancsolta a lányok sorába és akkor döbbent rá hogy az nem is lány. Az anyjával persze elbeszélgettek egy páran. A srác apja meghalt még születése előtt így vele nem tudtak, na akkor az anyja neki is atlétát meg nadrágot adott, de néha lehetett látni egyértelműen hogy a ruhája alatt ott a dressz, cikiztük is érte de így legalább nem volt olyan szembetűnő.
Sajnos vannak ilyenek többnyire szülői problémák miatt. A srác csak 1 évig járt hozzánk utána egy másik suliba iratkozott, de a mai napig ismerem, köszönünk is egymásnak, de azóta már teljesen normális lett, férfi ruhákba jár, normálisan is néz ki, plusz egy bombázó a barátnője, de még mindig az anyjával él, igaz nincs is jó munkája és az anyja már annyira leépült a sok alkoholtól hogy sokszor kerül kórházba és már nem egyszer műtötték a máját, plusz a cigi, meg az egészségtelen ételek a gyomrát is hazavágták, az emésztése egy kalap kaka nem csoda hogy folyton hasmenése van, és nincs olyan hét amikor a szomszédok nem mondják hogy nem látták arrafelé a mentőket. Szóval ez ilyen gondokra vezethető vissza.
De még farsangon sem nagyon engedném hogy lány ruhát húzzon a gyerek, de időnként belefér.
Én talán 2 szer vettem fel életembe női ruhát. Egyszer még gimibe amikor avatás volt, mivel nálunk az osztályba pont annyi fiú volt mint lány, így a 12.esek kihasználták az alkalmat és csináltattak velünk ilyen szerepcsere feladatot, ami azt jelentette, hogy volt 15 fiú és 15 lány az osztályba és kiválasztottak abból külön-külön 10-10 főt 10 lány 10 fiú, akiknek egy kalapból cédulát kellett húzniuk hogy ki legyen a párjuk. És az volt a feladat hogy a pároknak ruhát és személyiséget kellett cserélniük. Ami azt jelentette hogy másnap az avatás napján reggel 8 kor már úgy kellett megjelennünk azt nem várták el hogy az utcán is női ruhákba mászkáljanak a fiúk de 20 perccel korábban be kellett menniük a suliba köztük voltam én is persze és át kellett öltöznünk. A dresszkód az volt hogy nőies felső tehát nem női póló hanem, top, melltartó stb... plusz szoknya, vagy egy rövidnadrág, női harisnyával, és magassarkú cipő. A lányoknak férfi farmer nadrág, póló, valami pulóver, meg baseball sapka.
Hát csodásan néztem ki egy női ingbe, egy fekete farmerszoknyába meg harisnyába plusz magassarkúba, sőt még smink is kötelező volt. És így kellett a suliba felvonulnunk, és délig így is kellett lennünk, órákra is így kellett bejárnunk, jó nem mintha tanultunk volna de ez így volt végig. Jó de ez ilyen nap volt, mindenki tudta hogy ez lesz, nem volt érte cikizés meg semmi, csak jókat röhögtünk magunkon és ennyi. De mégsem így jártunk a hétköznapokon mintha ez teljesen normális lenne.
Kedves kerdezo!
Engem meg tudod,hogy mi dobbentett le?
Tegnap elott az origo hirportalon volt egy video klip valami roka temaju es kepzeld ott a tancos lanyok meg fiu ruhaban voltak!
Fekete oltony nadrag,ing, nyakkendo!
Na ehhez mit szolsz?
Lehet ,hogy az a fiu is latta amit en es ugy gondolta ha a csajok hordhatjak a mi ruhankat,akkor o is az oveiket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!