Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy néz ki a kabátotok?

Hogy néz ki a kabátotok?

Figyelt kérdés
Az enyém fekete, dzsekiszerű, de az ujjain van kis fekete szőrme plüssből. Cipzáros.
2009. nov. 12. 16:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
gombos velúrkabát, szőrmés az ujja, combközépig ér, sötét szürke
2009. nov. 12. 18:36
 12/21 anonim ***** válasza:
Combközépig érő Mustang fekete sertésbőr kabát, nagy szőrmés kapucnival. =)
2009. nov. 12. 18:55
 13/21 anonim ***** válasza:
combközépig érő fekete-szürke kockás szövetkabát, kutyasétáltatáshoz belül szőrös katonazöld tél kabát:D
2009. nov. 12. 19:10
 14/21 anonim ***** válasza:
Lila színű bőrkabát, fekete szűkített szabású szövetkabát.
2009. nov. 12. 20:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Adidas Missy Elliott dzseki :)
2009. nov. 12. 21:12
 16/21 anonim válasza:
Kijött a hideg és sétálva Kaposvár utcáin, minden második lány öltözködésére igaz: Fekete csizma, farmernadrág, fekete kabát, amin kapucni, aminek szélén szőrme. Múltkor nagyon elcsodálkoztam, mert nagyon sok lányt láttam így, semmi különbség nem volt köztük. Mondjuk nincs bajom ezzel az összeállítással, nagyon bejön, de eléggé tömegcikk és szürke már ez a szőrmés szélű kabát meg stb.
2009. nov. 13. 11:42
 17/21 A kérdező kommentje:

Kaposvár? Király! Amúgy én is ezt vettem észre. Meg azt, hogy télen sötét színeket hordanak az emberek.

Kiegészítés a kérdéshez: télikabátokra vagyok kíváncsi. És azt várom, mikor jön valaki, akinek színes kabátja van.

2009. nov. 13. 13:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Jelenleg fekete kordbársony kabátom van,de idén nagyon divatba jöttek a szövetkabátok úgyhogy most olyanra vadászok.Meg nagyon szép nőies is!!
2009. nov. 13. 14:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Az enyém ilyen,csak feketében:

[link]

2009. nov. 13. 23:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Fehér az egész, belül selymes kapucni:) Derékig érő, cipzáros, kicsit pufis. Tally Weijl.
2009. nov. 13. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!