Az gáz, ha kilencedikesként 8-9 cm magas cipőket hordok?
Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 20:49
1/8 anonim válasza:
A gerincednek nem tesz túl jót!
De ha neked tetszik és tudsz benne menni akkor viseld egészséggel!;)
2/8 anonim válasza:
Szerintem ennyi idősen még nem kéne..
3/8 anonim válasza:
Ha tudsz benne menni...
Egyébként bizony gáz, hacsak nem havi egy-két alkalomról van szó. 15 évesen nagyon oda kellene figyelni arra, hogy még növésben vagy, a csontjaid még erősödni fognak, és most nyúlik az egész tested, változik, és egy hirtelen megnyúlás is eléggé tönkre bírja vágni a tartást, nemhogy ha az ember még magassarkúval bombázza napi szinten a lábát.
Ebből lesz később a hátfájás, derékfájás, lábfájás meg a kacsatartás.
Hordd, de ne állandóan, és mindenképp ússz, vagy csinálj egyéb gerinctartó izmokat jól megdolgoztató, ízületeket kímélő sportot, edzésformát. Pl jóga, kettlebell.
4/8 anonim válasza:
bármilyen korban gáz. SZERINTEM ezek a cipők csak a nőknek tetszenek. és egészségtelen is. bár ha osztálytársnőidnek akarsz tetszeni, nyugodtan.
5/8 anonim válasza:
#4 Milyen kár, hogy a nők legtöbbje maguknak öltözködik, és mások nőknek, nem pedig a férfiaknak. Tudom, szörnyű információ, de tudatosítsd magadban, és szedd össze magad. Nem minden a ti farkatok körül forog :)
6/8 anonim válasza:
ó kussolj már...(tiltsatok ki ezért, légyszi)
7/8 anonim válasza:
szerintem még pici vagy hozzá, de később hordjad, hosszabb, vékonyabb és szebb lesz tőle a lábad. a következmények meg kit érdekelnek, yolo.
8/8 anonim válasza:
Nem gáz,alkalomra...De napi szinten...Rajtam a 8.os ballagás óta nem volt 9 cm-es magassarkú...;D 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!