Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik szinben jobb?

Melyik szinben jobb?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

A kabátom szine inkább olyasmi mint a harmadik cipő szine.Az is nagyon tetszik, de inkább a mustár szinű ami megfogott. A mustár szinű nem nézne ki hülyén a kabátom szinével?

2013. okt. 22. 18:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nekem mind nagyon tetszik , de ha a mustár színűt választod az is jó , nem muszáj hogy a kabátod színével összepasszoljon :)
2013. okt. 22. 18:32
 2/11 A kérdező kommentje:
épp ez az hogy nekem is minde nagyon tetszik..:)) és nemtudok dönteni
2013. okt. 22. 18:47
 3/11 A kérdező kommentje:
de leginkább a mustár és a legvilágosabb között vacilálok.
2013. okt. 22. 18:48
 4/11 anonim ***** válasza:
nekem a világos jön be :)
2013. okt. 22. 19:45
 5/11 haleyless válasza:
szerintem az utolsó a legjobb mert sokkal variálhatóbb és nekem az első túl military. ráadásul nem jó ha 2 komplementer biztonsági színt párosítasz.
2013. okt. 22. 20:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem a 2. tetszik a legjobban.
2013. okt. 22. 21:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem a mustár tetszik, abban van egy kis élet!
2013. okt. 24. 15:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem az 1. tetszik.
2013. okt. 24. 16:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem pont ilyen mustársárga cipőm volt, de megváltam tőle.

Ugyan a legtöbb táskámhoz ez ment, de az őszi falevelekhez passzolt leginkább, a télhez, a télies világhoz abszolút nem.

ezért egy olyan színűt vettem, ami a 2. képen van. Nem olyan sápadt, de barna, visszafogott, és legalább nem lesz olyan színű a bakancsod, mint mindenkinek.

Mert a mustársárga most a leginkább felkapottabb.

Persze, hogyha amellett döntesz megértem, mert nem csúnya, csak számomra inkább őszies, mint télies darab :)

2013. okt. 24. 17:32
 10/11 A kérdező kommentje:
utolsó talán igazad van.. a másodikat nem nagyon szeretném mert már volt kb olyan szinű bakkancsom meg szerintem a mostani cipőm is ilyesmi szinű. szerintem a legvilágosabb lesz. :)
2013. okt. 27. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!