Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez eredeti?

Szerintetek ez eredeti?

Figyelt kérdés

[link]

Azért merült fenn bennem kétely, mert bár emporio armani, mégis GA (azaz Gorgio Armani) monogram van a zippzáron.

Előre is köszi

2009. nov. 11. 20:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ronda és ennyi pénzért semmiképpen sem eredeti.
2009. nov. 11. 20:48
 2/13 A kérdező kommentje:

Hm...nekem tetszik :P

Én úgy tudom (nem vagyok egy nagy vaterás), hogy itt olcsón lehet jó dolgokhoz jutni. Arról nem is beszélve, hogy ezt ugye rengetegen látják és az ilyen "kalózkereskedelmet" büntetik. Ettől függetlenül lehet,hogy igazad van, az eredetiségét illetően. De azért várok még válaszokat.

2009. nov. 11. 20:52
 3/13 anonim ***** válasza:
szerintem sem eredeti. ennél jóval többért árulná az illető, ha az lenne.
2009. nov. 11. 20:58
 4/13 anonim ***** válasza:
8%
z egy kalap Szar, a kutyára nem adnám rá... -______________-, megvesztél te, hogy ilyen FOST akarsz??? és még drága is, basszus SPÓROLNI kell mert VÁLSÁG van. oszt egy kalap SÜN!
2009. nov. 11. 21:00
 5/13 anonim válasza:
64%
Biztos hogy hamisítvány.. Ennyi pénzért egy Nike pulóvert veszel.. 40 felett majd találsz egy eredeti Armanit.. Ne a vaterán keresgélj, ha eredeti kell.. Nézd őket inkább a webshopokban, ahol számlát is adnak hozzá.. (((((HA PEDIG ARMANI FELIRATÚ KELL(ami g3ci szánalmas ekkor betűkkel), AKKOR VEDD MEG NYUGODTAN, CSAK A NAGY FELIRAT MIATT TŰNHET FEL VALAKINEK, HOGY NEM IGAZI..)))))) az Armani nem hülye, hogy ekkora feliratú ruhát csináljon..
2009. nov. 11. 21:10
 6/13 A kérdező kommentje:

Hát ez az, hogy nem a felirat miatt kell :P Én nem vagyok egy márkab.zi, viszont a párom nagyonszereti az armani dolgokat. Neki gondoltam karácsonyra. Viszont ő (nomeg énse) vennék meg olyat ami tuti hamisítvány, akkor már inkább márkátlan.

Köszönöm a válaszokat, akkor gondolkodom tovább, hogy mi lenne az ideális ajánédk

2009. nov. 11. 21:40
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy eredeti amúgy józsefvárosban úgyan ilyen hamasított Armani pulcsit kapsz 5000ft-ért. Márkás holmit nem nagyon kell rendelni netről,egyik bnőm rendelt gucci övet magának 9500ft-ért és kikopott belőle a gucci felirat,meg kiestek a kővei:D
2009. nov. 11. 22:22
 8/13 anonim ***** válasza:

empórió és dzsórdzsó az ugyanattól van, csak az egyik főmárka, a másik meg a fő almárkája.

de nem eredeti, mert akkor nem ennyi lenne.

de úgysem mondaná meg róla senki h nem eredeti ha nemmondod meg h mennyi volt :D

2009. nov. 12. 00:38
 9/13 anonim ***** válasza:
A vaterán kapható nagy márkás ruhák vagy hetven százalékát ki lehetne szórni, ha tényleg odafigyelnének. De az sok munka lenne, meg nem is érné meg annyira. Dehogy eredeti. Csak az nem veszi észre, aki hülye. Aki ért is a divathoz, az rögtön kiszórja. A legnagyobb bibi meg az, hogy általában nem is létezik olyan modell, amit eredetinek próbálnak eladni.
2009. nov. 12. 00:45
 10/13 anonim ***** válasza:

Amúgy már nem azért, de szerinted a világ egyik vezető luxusmárkája csinál ilyen sz*rt?! Az ízléses, kifinomult ruhákat gyárt a tehetős embereknek.

Ja, és nem írja rá bazinagy betűkkel, hogy Armani...csak a címkéjén szerepel.

2009. nov. 12. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!