Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezt a cipőt fel lehet venni...

Ezt a cipőt fel lehet venni vastag harisnyával farmer miniszoknyával? Nem gáz? Fekete harisnyával is lehet vagy inkább csak barnával?

Figyelt kérdés
[link]
2009. nov. 11. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Felveheted,feketével is sztem.Bár nekem maga a cipő nem tetszik,túl sportos.
2009. nov. 11. 20:24
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen azért kérdezem, hogy jó-e a szoknyához. Bár elvileg farmerszoknyához bármi jó...de mégis.

Köszi!

Várom még a válaszokat!

2009. nov. 11. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem is jó, bár elég sportos.
2009. nov. 11. 20:30
 4/9 anonim ***** válasza:
24%

Ne vedd fel,de fekete harisnyával főleg ne:S

Ízlés háború-_-

Répával betűrve felveheted,vagy esetleg hagyma rövid farmernacival,barna hari...nem az is borzaztó...maradj a betűrhetős nadrágnál

2009. nov. 11. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem farmer szoknyával mehet, meg fekete és barna harisnyával is :)
2009. nov. 11. 21:00
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Akkor mehet szoknyával. A 3. válaszolónak abban igaza van, hogy jobban néz ki nadrággal de jó lenne ha szoknyával is felvehetném mert szerintem max. 3x fogom így felvenni az idén. :/

2009. nov. 11. 21:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy farmer szoknyán már nem nagyon ronthat semmi, szóval vedd föl nyugodtan. Legalább legeltethetem a szemem valamin :)
2009. nov. 12. 08:28
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Én nem venném fel szoknyával bocsi :$

inkább nadrággal

ha szoknyával akarod felvenni vegyél bokacsizmát vagy valami olyan hosszú szárú csizmát ami nem sportos mert így sztem rontja az össz képet

2009. nov. 14. 17:37
 9/9 anonim ***** válasza:
33%
Pontozgassatok csak le ez nem csak azt bizonyítja,hogy nincs stílusérzéketek,de még agyilag is zoknik vagytok:/
2009. nov. 14. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!