Mit csináljak a cipőmmel hogy biztosan kicseréljék?
Mert javíttatni az ötezres cipőt többe kerül, mint kicserélni, meg azok általában olyan vacak anyagból készülnek, hogy nem is lehet segíteni rajtuk.
Egy 17 ezres cipőnél pedig fordítva. Hiába fordulsz fogyasztóvédelemhez, nem fognak igazat adni, elolvashatod a törvényt is, nem te válogatsz a jótállási módok között csak úgy.
Örülj annak, hogy megcsinálják, sokszor azzal küldik el az embereket, hogy nem rendeltetésszerű használat mellett történt, ezért nincs csere, javítás, pech.
Amúgy pedig mindenki tudja, hogy a deichmannban nulla a minőség, ha van ennyi pénzed cipőre, akkor vedd meg normális üzletben legközelebb, jobban jársz.
De nyugi, javításkor alaposan át szokták nézni, és szakemberek csinálják meg. Legalább utána jó lesz a cipőd, és nem kell az új példánnyal visszamenned, hogy ez is rossz.
Hát én már nem tudom. En már 3 éve ott vásárolok, de eddig semmi bajom nem volt, és most ahohy mondtam ezt az ügyet egyik barátnőmnek, ő is azt mondta hogy az összes cipő kínai. Ez még az előtt volt hogy visszavittem. A boltban meg az eladó is elkezdte magyarázni hogy azokat a cipőket kínába gyártják....
100% hogy ez volt az utolsó hogy ott vásároltam.
Nekem eddig szinte minden Deichmannos cipőm szétesett, mielőtt lejárt volna a 6 hónap. Cserélték vagy javították. A blokkot meg kell őrizni!
Volt, hogy javították és 6 hónap után szakadt szét, ekkor az én költségemre kellett elküldenem vizsgálatra, aminek a végén azt hozták ki, hogy a javítás nem volt szakszerű és így visszafizették az árát, meg a vizsgálat díját.
6 hónap a garancia, addig nekik kell bizonyítani hogy esetleg nem megfelelő használat a hiba oka, utána pedig szavatosság van, tehát neked kell bizonyítanod, hogy nem a te hibád a cipőben keletkezett kár.
Ha javítható a lábbeli akkor kijavítják, ellenkező esetben cserélik. Ha háromszor ragasztható akkor háromszor ragasztják.
Nagyon gyenge minőséget adnak 5 és 17 ezerért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!