Chanel üzlet van Budapesten? Ha igen, hol?
Figyelt kérdés
+ férfi pulóvereik vannak?2013. okt. 16. 19:46
1/10 anonim válasza:
Nincs Magyarországon. Viszont interneten tudsz rendelni. Legolcsóbbak Ebay-ről.
KREA szakos stylist
2/10 anonim válasza:
Az Il Bacioba én láttam Chanelt.
Nem KREA szakos stylist
3/10 anonim válasza:
Az Andrássy úton csak replikák vannak. Második mohásnál teljesen szétmegy.
KREA szakos stylist
4/10 anonim válasza:
Chanel férfi pulcsit kínai piacon is láttam már, és nem tudom mi az a KREA szak.
5/10 anonim válasza:
Il Bacio, eredetiket árulnak. De, hgoy mindenki boldog legyen a legjobb, ha chanel.com -ról rendelsz :D
6/10 anonim válasza:
KREA szakos stylist egy hülye :D
Mert ebayen véletlenül sem replikák vannak, ugye?
7/10 anonim válasza:
Kedves KREA hallgató!! Nagyon KREA hallgató lehetsz, ha ekkora baromságokat írsz! Chanel nincsen Budapesten! Sőt egész Magyarországon nincsen! Bécsben van legközelebb! Az Il Bacioban csakis eredeti termékek vannak, viszont Chanel nincs! Ebayen szintén hamisítványok vannak! Nagyon kicsi az esélye, hogy eredetit fogsz ki! Max veszel Chanel áron egy gagyi hamisítványt!
8/10 anonim válasza:
Olyan pedig nincs, hogy KREA szak, a KREA az intézmény neve, azon belül vannak a szakok... :P :D
9/10 A kérdező kommentje:
Egy Chanel pulcsi kb mennyibe kerül?
2013. okt. 16. 23:30
10/10 anonim válasza:
Igazából férfi pulcsikat még nem néztem a Chanelben. Én kiegészítőket vettem eddig csak. Egy nyaklánc 1600 Euró pl. Egyférfi pulcsi kb 1000-1500 euro lehet, ha a női ruhákból indulok ki. De az a legjobb, ha bemész egy üzletbe, és megnézed! Bécsben van, de sajnos ott nincs akkora választék. A legjobb üzlet Milanoban van Európán belül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!