Hogyan tudnék télen csinosan, szexisen felöltözni?
Figyelt kérdés
Én nagyon fázós vagyok. Sál, sapka az alap.álltalában két zoknit húzok magamra, abból az egyik térdig érő. Felül is van, hogy felvesezk egy hosszú felsőt, rá 1-2 melegebb kispulcsit és arra rá egy kötött pulcsit. Minuszokban van, hogy még ez is kevés.A csízmáról nemis beszélve. Nekem magassarkú csízmám van,de abban fázik a lábam, ezért sokszor edzőcipőt viselek.Fiatal vagyok(25),de szeretnék télen is szexisen öltözködni,de hogyan.Plusz hogyan vegyek csinos csízmát, ha mindengyik 20-40 ezer Ft?
2009. nov. 11. 08:27
1/8 anonim válasza:
Hát ha ennyire fázós vagy akkor sehogy. Szexis a rövid/térdgatya + csizma, de akármilyen vastag harisnyát húzol, fázni fogsz ha olyan vagy.
2009. nov. 11. 09:00
2/8 anonim válasza:
Van kínai bolt, ahol lehet kapni 3-4ezer Ft-ért is csizmákat, és szerintem van köztük elég csinos. Én most vettem 1hete 1 bokacsizmát, icipici sarokkal, hegyes az orra és direkt akkorát vettem,h beleférjen a vastagzokni:)
2009. nov. 11. 09:11
3/8 anonim válasza:
Szerintem rossz helyen keresed, mert én 5 ezer forintért vettem egy klassz bokacsizmát rendes üzletből, szóval nem kínaiból. Sokat segít a szexi öltözködésben, ha jó stílusú a kabátod és jól áll neked. Különben meg vastagabb felsők is vannak amik nagyon szépek, csak keresni kell.
(és a csizmát rövid -i-vel kell írni, bocs, de muszáj volt)
2009. nov. 11. 09:22
4/8 A kérdező kommentje:
Semmi, köszi, hogy szóltál.
Hol vetted azt az 5-es csizmát?Bár én a hosszúszárúakat szeretem.
2009. nov. 11. 10:23
5/8 anonim válasza:
Humanic, deichmann, jello ezekben az üzletekben lehet kapni 5-15 ezer között jó kis hosszúszárú csizmákat.
2009. nov. 11. 13:11
6/8 anonim válasza:
Invázió üzletben vettem 8 ezerért egy olyan magassarkú, platformos, magas szárú csizmát, ami a legnagyobb esőben se ázott be és béleltebb mint általában a Humanicban található csizmák.
2009. nov. 11. 16:19
7/8 anonim válasza:
Sztem mostmár minden városban található egy üzlet ami olyan cipőket árul amik alig használtak, vagy tavalyi kollekcó, de ne ám outlet áron hanem az alatt. Sok esetben márkás darabokat lehet találni. Nem tudom te hol laksz én Vámospércsen tudok egy nagyszerű boltot, ott sztem nincs cipő ami 10ezer fölött lenne. Nekem egy nagyon jó vastag vadiúj és hibátlan esprit csizmám van onnan 7000Ft volt.
Szexis öltözékhez meg ha enyhébb idő van vegyél fel két harisnyát, vagy öltözz olyan "macskanő" szerűen, passzos dolgokba amik kiemelik az alakod. Az én örök kedvenceim a kötött ruhák amik most még divatban is vannak nagyon :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!