Hol tudnék Michael Kors replikát rendelni?
Lehetőleg webshopból, néhány napos várakozási idővel.
Az eddig talált órákra mind 2-3 hetet kéne várni, valamint banki átutalással kéne fizetni, amit nem igazán szeretnék.
Előző, nagyon nagy tévedésben vagy! Nem azért szólok le bárkit, mert nem keres sokat. Hanem mert annyi pénzből, amennyiért egy hamisítvány műanyag gagyi vackot vesz, már vehetne egy minőségi bőrt egy normális üzletben! Ez igényesség! Ráadásul bűncselekmény a hamisítvány gyártása, adása és vétele! Csak szólok! Ja, hogy egy szép bőr nem hasonlít egyik luxus cikkre sem? Bocsi, úgysem fogja elhinni senki, hogy eredeti... Aki ismeri az eredetit, az még ki is nevet! Akkor mi értelme? Szétmegy 2-3 hónap alatt. Vehetsz újat! Na ez a pénzkidobás!
Nem, nem a családom pénzét költöm, hanem a sajátomat! Igen, jól keresek, és megdolgozom érte! Ha neked ez fáj, akkor is így van! És ne haragudj, de nem tudom sajnálni azt az embert, aki állítólag alig tud megélni, mégis internete van, meg arra fáj a foga, hogy luxus cikkek olcsó hamisitványát honnan tudja megvenni!
Mindenkinek jár a luxus? Tudod mi a luxus? Ha minőségi terméket veszel! Nem gagyi hamisítványt! Az közel sem luxus! Az a legalja!
Egy 5-10 ezres bőrpénztárca sokkal luxusabb, mint egy műanyag sz@r, amiről ordít, hogy hamisítvány!
Annak, aki százezreket keres és megteheti, hogy kéthavonta eredeti luxustáskát vesz, nem mindegy, más mit vesz magának? Nem mindenki azért akar hamisítványt venni, mert többnek akar vele tűnni, hanem, mert AZ tetszik neki. Én hetek óta járom a táskaboltokat, és 20 ezret rászánnék egy valódi bőr, "nem luxus", nem nagy márkás táskára, ha lenne olyan, ami tetszik, aminek annyi rekesze, zsebe van, amennyire szükségem van, olyan színben, amit szeretnék. De nem találtam. És én is éppen egy MK replikába futottam bele, ami viszont pont ilyen! 7000 forint, igen. Hamisítvány, igen. De engem nem az érdekel, hogy MK vagy Guess, vagy bármi is legyen ráírva. Nekem az a fazon tetszik! Nyilván százezreket nem fogok érte adni, de ha a táskaboltokban valódi bőrből nincs épp olyan, ami az én ízlésemnek megfelel, akkor talán 1x megvehetek 1 replika táskát csak azért, mert az nekem tetszik, anélkül, hogy a sznob népség leszólna érte, nem? És ha 3 hónap múlva kidobom, akkor kidobom. Lesz miből tanulni a következő vásárlásnál.
Ráadásul aki 6-7ezret szán rá, az valószínű azért van, mert annál többet nem tud érte adni. És lehet itt mondogatni neki, hogy akkor inkább annyiból vegyen egy "no-name" bőrt, ha már itt mindenki annyira okos, tudhatnátok, hogy egy valódi bőr táska kb. 20.000-től kezdődik, 6-7ezerből az ember ugyanúgy egy műbőrt kap maximum, csak mondjuk a replikák legalább néznek ki valahogy, annak ellenére, hogy nem eredeti, egy kínaiban meg lehet ennyi pénzért egy olyat kap, ami szar is, és csúnya is.
Fel kéne fogni, hogy nem minden ember menőzni akar a replikájával, hanem mert ez tetszik neki, és erre futja is, és szíve joga arra költeni a saját pénzét, amire szeretné! Aki meg megengedheti magának, hogy százezrekért eredetit vegyen, az örüljön neki, és fogja be a száját, ne mások örömét próbálja lerombolni. Ha valaki örül a replikának, hadd örüljön. Biztos van, aki még egy replikát se engedhet meg magának. Aki luxusban él, az meg próbáljon meg kilépni a saját kis szűk látóköréből, és fogja fel, hogy nem mindenki azért vesz hamisítványt, mert gazdagabbnak akar tűnni vele, hanem mert szimplán tetszik neki, és nem érdekli, ha pár hónap és megy a kukába, mert addig legalább boldog vele, és jól érzi magát azzal a táskával, bármit is mond róla az a pár sznob, aki nem képes felfogni, hogy egy minimálbérből élő ember hogy nem engedhet meg magának egy igazi bőr táskát 20 ezerért, vagy hogy más emberek, akik még ki is fizetnének ennyit egy bőr táskáért, miért nem veszik még mégse, ha egyszerűen nem tetszik nekik?!
Nézz utána a sznob szó jelentésének, mert pont te vagy a sznob a gagyi táskáddal! 😂😂😂😂
Segítek:
,,A Magyar Kislexikon meghatározása szerint: „Az előkelőket vagy a szellemi élet kiválóságait majmoló, hozzájuk dörgölőző személy”.
Mai értelmezés szerint sznob az is, aki lelkendezik divatos, korszerű művek, előadások, híressé vált valakik, valamik iránt, abból a célból, hogy a jobb társaság tagjának higgyék, valójában azonban keveset, vagy semmit nem ért meg a jelenségből.”
Wikipédia
,,Az előkelők szokásait, életmódját utánozó (ember).”
Idegen szavak szótára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!