Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Budapesten hol találok jó...

Budapesten hol találok jó minőségű márkás ruhákat olcsón? Gondolok itt a turkálókra!

Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 23:50
 1/9 anonim ***** válasza:
hát akkor turkálokban:D
2009. nov. 11. 00:01
 2/9 anonim ***** válasza:
18%
Miért akarsz villogni márkás ruhákkal, ha nincs pénzed? Ne szégyelljed azt, ha olcsóbb ruhákat kell felhúznod.
2009. nov. 11. 00:05
 3/9 anonim válasza:
Nagy Lajos Király úton.
2009. nov. 11. 07:43
 4/9 anonim ***** válasza:
63%

ma 00:05!

Nekem sok márkás ruhám van és mindegyik turkálós..

Nike,Puma,Esprit,Replay eredetik és fillérekbe kerültek!

Ezek mennyivel rosszabbak,mint az olcsó kínaiak?Jobb minőségűek,nem látszik,hogy használtak,és még olcsóbbak is,csak meg kell találni a jó helyet,ezért kérdezte!!

2009. nov. 11. 08:08
 5/9 anonim ***** válasza:
mert a hülye nem veszi meg 1000 forintért az ezüst gombos levi's-t...szerintem.Van eredetim is de bizony turkálós is:D
2009. nov. 11. 16:43
 6/9 anonim ***** válasza:
IIIgen igen, én is a Nagy Lajos Király úti Hádát tudom javasolni! Bazinagy, szerintem jó cuccok vannak (nem azt mondom, hogy csak híres-neves márkák, az is van de inkább tipikusan olyan angol márkák ami Magyarországon nincs) viszonylag olcsó (2500ft/kg) és most nem azért de ezerszer jobb anyagból mint a Zarában, Promodban, Mangoban, Bershkában akármelyik ruha... és azért szerintem bőven találni a mai divatnak megfelelő darabokat...De fontos, hogy ki kell fogni jó időpontot, pl. amikor teljesen új árukészlet érkezik, mert van, mikor nem sok jó cucc van.
2009. nov. 11. 19:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Kirély utca 77., turi

és Maggie's a nagypostánál,

és Háda-az sok helyen van-pl Váci utcában Fővám térhez közel

2009. nov. 11. 19:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Jah és van a Vígszínház mellett egy bolt, Monszun a neve. Eddig csak ilyen klassz etnós kiegészítőket árult, de egy ideje az alsó szintjén válogatott, divatos és olcsó turis ruhákat is árul.
2009. nov. 11. 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:
2009. nov. 11. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!