Fiúk/férfiak, tetszene nektek, ha ilyen cipőben és "harisnyában" várna otthon a barátnőtök?
2013. okt. 14. 22:01
11/33 A kérdező kommentje:
Hihi, ez jó. :P
2013. okt. 15. 12:07
12/33 A kérdező kommentje:
És a két legfelső papucs ezen az oldalon: [link]
Ez a típus tetszik nektek? Nem utcára természetesen.
2013. okt. 15. 12:09
13/33 anonim válasza:
Én írtam az 5-öst és a 10-est.
Nekem nem, de ez csak 1 vélemény. Nekem magassarkúban sem jön be a platformos, még ha alig pár cm a platform, akkor sem. Én a lapos talpú tűsarkú híve vagyok. Az szerintem sokkal nőiesebb. De jó látni, hogy vannak nők, akik megpróbálják feldobni és szinesíteni a szexuális életüket.
14/33 anonim válasza:
Én annak örülnék, ha a barátnőm egy tisztességes cumival dobná föl a kapcsolatunkat, nem ilyen ocsmánysággal...
15/33 anonim válasza:
Ocsmánynak azért nem nevezném. Viszont az tény, hogy aki így felöltözik, az nem árt, ha tud is valamit az ágyban. Mert a világ legdögösebb összeállítása sem ér semmi, ha a csaj csak fekszik, mint egy darab hűs.
16/33 A kérdező kommentje:
Mull, nem tud szegény tisztességesen cumizni?
Egyébként ezt csomó palitól hallottam. Volt akinek a bnője egyáltalán nem is csinálta.
Szerintem aki ilyen cuccokat felvesz az általában tud is valamit. Persze csak magamból indulhatok ki. :P
2013. okt. 15. 14:36
17/33 anonim válasza:
miért teszel fel kérdést, ha csak egy bizonyos választ vársz?
18/33 A kérdező kommentje:
Minek írsz ide, ha nem a kérdésre válaszolsz?
2013. okt. 15. 18:43
19/33 anonim válasza:
20/33 anonim válasza:
Ez úgy néz ki mint egy búvárruha. :)
A cipő meg dög unalom - anyám hord ilyet, aki 53 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!