Mért van az hogy minden fiúnak az ilyen stílusú lányok kellenek? És hogyan válhat valaki ilyenné? (képek)
ezek a lányok nagyjából mind ugyanolyan stílusúak, ők azok akiket manapság "tömeglányoknak" nevez mindenki. a képeken 5 különböző lány van és mégis azt mondják hogy tucatlányok. de akkor mért minden fiúnak ez kell?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
ők a tipikus westendes, középen elválasztott hosszú hajú, iPhon-os menő lányok. Mi a véleményetek erről?
Most ebben mi van? Az a bajod, hogy divatosan öltözködnek? Én is, bár emellett kockatelefonom van, és oldalt választom el a hajam. Mégis kellek a fiúknak. És bakker, miért lennék tucat? Mert van jobb dolgom, mint azon filózni, hogy vajon elég egyedi vagyok -e, és mert nem kapok sírógörcsöt ha valakinek hasonló ruhái vannak? (Most ezt nem csak magam miatt, de baromi unalmas, hogy ezen az oldalon ha valaki nem extrém alternatív boltokból vagy turikból öltözködik, akkor rögtön letucatozzák.) Nem értem, miért akarja mindenki a külsejével kimutatni, hogy ő mekkora egyéniség. Ezerszer leírtam már, de akkor megint: nem a ruhától lesz valaki lázadó és egyedi, sőt ha valakinek e körül forog az élete az már inkább felszínesség.
És persze, hogy a többségnek először az ilyen csajokon akad meg a szeme, mert normálisan néznek ki, semmi szélsőségesség, ami ugye vagy bejön valakinek, vagy nem. De nem igaz, hogy csak az ilyen lányok kellenek a pasiknak, max. rossz helyen keresgélsz. Egy bakancsos rocker pl. nem valószínű, hogy egy ilyen csajjal jönne össze. Meg aztán régi közhely, de igaz: nem csak a külső számít.
Az elég ütős, hogy tárgyalásra (mifélére?) a legszexibb tangáját veszi fel, és önbizalom, meg bejön...
És úgy nyitsz, hogy megmutatod? Ezt nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!