7500 ft sok egy farmerért?
Hát ez olyan, hogy van, akinek potom pénz, van, akinek rengeteg. Én nem látok bele a pénztárcádba (vagy anyukdéba, pasidéba, akármi :D), nem tudom, hogy lenne-e jobb helye a pénznek, jut-e kajára/rezsire/egyéb fontos dolgokra.
Egy nem túl izgi 25. farmernak sok szerintem, ha baromi különleges, vagy ilyesmi, akkor esetleg megvenném. De mostanában egy kínaiban sem igazán találsz normálisabb farmert 5-6 ezer alatt, úgyhogy nem igazán sok. h&m és társai boltokban meg inkább várok leárazásig, ha nem sürgős, mert a legtöbb darabjuk erősen túlértékelt sajnos. :D
Szerintem egyáltalán nem sok. 6000Ft alatt már nem is nagyon lehet kapni az ilyen C&A, Takko, stb boltokban. És ez sem valami márkás cucc, csak egy egyszerűbb darab.
H&M-ben, Reservedben is ma néztem, jellemzően ilyen 8-10e-ért vannak az olcsóbbak.
Kínai boltokban nem szoktam járni, ott lehet hogy van olcsóbban is, de az olyan is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!