Nektek volt már ilyen érzésetek vásárláskor?
Kisvárosban lakom, az elmúlt egy évben elég sok kilót felkaptam magamra, és már egyszerűen szégyellek itthon vásárolni, vagy ha vásárolok, akkor is maximum felsőket. Butikokban is utálok vásárolni, ahol rám ragadnak az eladók, akik mindig mindent jobban tudnak.
Most már alig van normális nadrágom, de egyszerűen annyira kellemetlennek érzem besétálni egy üzletbe. Szoktunk menni egy közeli nagyvárosba vásárolni, viszont ez most nem igazán aktuális.
Nyilván igyekszem változtatni, nem is erről szól a kérdés. Csak érdekelne, hogy veletek hasonló elő fordult-e már? Akár azért, mert nagyobb a méretetek, akár azért, mert túl vékonyak vagytok.
Elhiszem, hogy nem lehetett túl kellemes. Nem értem, hogy tudnak ilyen bunkókat alkalmazni?! Vagy senki nem panaszkodik rájuk, vagy mi van?
Nekem szerencsére még ehhez hasonlóhoz nem volt szerencsém, csak egyszerűen rosszul esik, mikor nem a megszokott számot látom a nadrágon.
Különben azért nem vagyok 100 kg, tehát nem kell durván XXXXXL-esnek képzelni :D
L-es (30-31 ill. más méretezésben 40-41) mérettel szégyenkezek most. (előtte nadrágban 27-28ast (38) (M) hordtam, felsőben pedig 26-ost (S))
Lehet, hogy van olyan, aki ennek örülne, de én egyszerűen rosszul vagyok tőle. :(
Amíg L-es-XL-es voltam, én is utáltam vásárolni..leginkább azért, mert semmi sem állt rajtam jól, illetve örültem, ha volt valamiből a méretemben, ami valamennyire tetszik is, de sose tudtam azt hordani, amit szívem szerint hordtam volna.
Aztán lefogytam és most gyakorlatilag mindenből találok jót magamra, most meg imádok vásárolni, ez a másik véglet:D
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
Tudom, hogy nem kellene foglalkoznom vele, de egyszerűen nem tudok. A megjegyzéseken, csodálkozásokon kívül az is zavar, hogy mennyire hülye voltam tényleg, és hogy észbe kaphattam volna időben...
Utolsó, ne hidd, hogy én nem imádtam vásárolni :D Igazából most is imádok, csak régen a vásárlási mániámat főleg a ruhákban töltöttem ki, viszont mostanában ezt inkább kerülöm, ezért most sminkekre és cipőre megy el a pénzem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!