Hogyan vehetném fel ezt a cipőt? (kép) sürgős
már be van járatna, fel is törte a lábam szóval nem ez a gond. hanem az, h nyáron azért nem tudtam hordani, mert izzadt a lábam, és kizárt (a bal lábamra így is nagy, kb. egy számmal, a jobbra tökéletes). gondoltam, majd ilyesmi időben, mint ma, napsütéses, de még nem fázna alábam harisnya nélkül felveszem. viszont így is hiába tömöm ki, valszeg a harisnya miatt így is kijön. ha annyira kitömöm, elkezdi nyomni az egész lábam, lépni se tudok benne. a sarokfogóban nem igazán hiszek, illetve h ennyivel nagyobb méretet képes-e még megoldani?!
pénteken megyünk "telelni" és szeretném felvenni, de így lehetetlen.:( ha nincs rajtam harisnya, és nincs meleg, nem izzad alábam, akkor oks.. de így..:( előre is köszönöm a válaszokat! 18L
Sarokfogó... más megoldás nincs. Ez nem csizmaféle h zoknival felvehesd. Jobb ha inkább egy számmal kisebbet veszel vagyis nem pont így hanem ha határon van a 2 méret között akkor a kisebbet mert valamennyit tágul úgyis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!