Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány napig lehet kicseréltetni...

Hány napig lehet kicseréltetni a megvásárolt ruhát?

Figyelt kérdés
Ez üzlettől függ vagy van valami általános szabály?
2013. okt. 13. 01:13
 1/5 anonim ***** válasza:
legtöbb helyen talán 8 nap. de nézd meg a blokkot
2013. okt. 13. 03:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Zara(és tesómárkák), H&M 30 napig a pénzt is visszaadják. Mango 14 napig pénzt ad, 30 napon belül cserél. Pimkie szintén, kivéve az akciós árut mert azt csak cseréli. Retro 14 napig foglalkozik vele nem tudom h csak csere vagy vissza is adja.

Ha csak cserélni akarsz és 2 héten belül vagy akkor szerintem bármelyik üzlet foglalkozik veled, azon túl már nem sok.

Ha túlvagy ezen az időn mondd hogy alkalomra kaptad ajándékba és nem tetszik nem jó stb. és ezért hoztad ennyi idő után mert most kaptad...hátha bejön.

2013. okt. 13. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Üzlettől függ.NewYorker 14 nap,C&A 12 nap,Tally Weijl 14 nap.Persze mindenhol blokkal,esetleg árucimkével.Ja,és legyen tiszta a ruha.:)
2013. okt. 13. 09:31
 4/5 A kérdező kommentje:
A Pull and Bear érdekelne. Sehol se találtam, hogy náluk ez hogyan is megy. Viszont gondolom akkor ott is 8-14 nap között mozog
2013. okt. 15. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:
P&B a Zara tesómárkája (Inditex Textil Group) mint a Bershka, Stradivarius, Oysho is még... így oda tuti a 30 nap. Ezalatt pénzt is visszaadnak.
2013. okt. 15. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!