Magyarországon lehet valahol creepers-t venni?
2013. okt. 12. 21:39
1/4 anonim válasza:
Humanicban láttam ilyesmit :)
De pl. ez is az [link]
Egyértelműen a Humanicos olcsóbb, a Martens nem biztos, hogy tetszik neked élőben is, szóval azt fel kéne próbálni, az meg csak Pesten lehetséges. KÍnaiban is lehet találsz, ott minden híresebb cipőnek (Vans, Jeffrey Campbell, Converse, Martens) van utánzata.
2/4 anonim válasza:
Pont tegnap vettem a sajátom a H&M -ben. :) Nem pont ilyen, de hasonló. Kb. egy teljesen fekete tornacipő jó vastag talppal. 6000 körül van az ára, de ha van kuponod, akkor olcsóbb. Nincs minden üzletben, csak a nagyobbakban, ha budapesti vagy, akkor ajánlom az Alleet, ott lehet kapni.
3/4 anonim válasza:
Én Angliában a Primark-ban vettem 5 ilyen cipőt, az egyik pontosan ugyanolyan, mint a képben, egy pár 12 fontba került. Igaz, nem ismerlek, nem láttam képet rólad, de mindenesetre felhívom rá a figyelmed, hogy egy ilyen cipőhöz nagyon jól kell tudni öltözni, tudni kell viselni és fel kell készülni az állandó szurkálódásra, amit a beszűkült látókörű, stílustalan balga emberektől várhatsz az utcán, iskolában. Amúgy nagyon kényelmes, de rendelni nem ajánlom, mert röhejes árakat húznak le rólad, míg én kb. 5000 forintért vettem. Ha feltétlenül szeretnél, legközelebb is csak Bécsben van Primark, és ott lényegesen kisebb a választék, mint a londoni Oxford Streeten. Remélem segítettem. :) üdv: egy Lookbook-os divatblogger.
4/4 anonim válasza:
Huh jó régi kérdés:DD én ázsiában láttam 4700-ért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!