Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Akinek izmos a vádlija...

Lányok! Akinek izmos a vádlija, hogyan tudja megoldani a csizsmavásárlást, milyen csizmást érdemes venni?

Figyelt kérdés
Vékony testalkatom van, de a vádlim nagyon izmos és nem tudok magasabb csizmát venni magamnak, sőt sokszor még a rövidebb szárúakkal is bajban vagyok. Mindig irigykedve nézem azokat, akik ráhúzzák a nadrágjukra a szép,csinos csizmájukat és olyan nőiesek vele, én meg sokszor még a lábamra sem tudom felhúzni, csak a csúnya csizmák jók rám, nem tudok így divatosan öltözni.:( Egyáltalán létezik olyan fazon,amit felhúzhatnék én is a nadrágra, vagy ami előnyös egy ilyen lábon?
2009. nov. 10. 14:04
 1/5 A kérdező kommentje:
hoppá, most nézem, hogy elírtam. Csizmavásárlás akart volna lenni és nem csizmást, hanem csizmát akartam írni. bocsi
2009. nov. 10. 14:05
 2/5 anonim ***** válasza:
annyira azért nemlehet izmos h a csizmába nemenjen bele. ahhozmár nagyon izmosnak kéne lennie, de azmeg baromi ronda....nemhinném h vki elmenne ideáig :)
2009. nov. 10. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:
43%

ja, bocsi, most olvastam el a megjegyzésed is, eddig csak a kérdést olvastam :D

hátakkor.....nemtom. minek csináltad olyan izmosra?

én balettozom, nekemis izmos, de azért nemúgy mintha egy labdát ültettem volna a bőröm alá.

ésha egy számmal nagyobbat vennél???

a dagadtak is találnak magukra csizmát, akkor gondolom vhogy teis.

2009. nov. 10. 14:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz akkora vádli, hogy ne legyen jó a csizma. Egyik ismerősömnek is ez a baja, és nincs hű de nagy vádlija. Nekem sincs nagy, de épp hogy rámennek a csizmák, pedig vékony vagyok én is. A csizmákat pipaszár lábakra készítik. Próbálkozz :)
2009. nov. 10. 14:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Jó, nem pontosan fejeztem ki magam. Felmennek a lábamra, de nem tudom teljesen felhúzni,tehát a nadrágra eleve nem tudom ráhúzni. Érdekes kérdés,hogy miért csináltam ilyen vastagra a vádlimat. Talán a természetet kellene megkérdezni,ugyanis ez adottság, apukámtól örököltem, tornász volt és neki is ilyen lába volt.
2009. nov. 10. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!