Létezik Mo-n kapható divat márka, ami tényleg jó minőségű? Ha igen melyek ezek?
Elso vagyok :)
Hat en mimdig egy adott ruhatipushoz kotom az osszetetelt.
Peldaul nekem az ing tiszta pamutbol vagy selyembol a legjobb, legelegansabb. Ferfiaknal a lenvaszonbol keszult ing is nagyon szep, lezser. Ugyanezt az elvet kovetem a bluzoknal.
A nadragoknal szeretem ha van benne muszal, hogy sztreccs legyen, mert lany vagyok, vekonyak a labaim, es azt is eszrevettem, hogy ami teljesen pamut, egy ido utan trottyos, es log a fenekemen.
Pulcsinal az is szamit, mit bir a borod. Peldaul az angora gyapju nahy klasszikus, de sokak nem szeretik, hogy szoros, es viszketnek is tole. Szoval kotott arubol is jo a vegyes osszetetel, es az hogy melyik, neked kell ki tapasztalnod. En csak telen hordok kotottet, egyebkent van egy olyan pulcsim, ami voros, es kasmir+selyem osszetetelu, es imadom, aminnyira jo belebujni, de nyilvan nem volt olcso, learazva vettrm a Mangoban, es igy is 10est fizettem.
Kabatnal is jobban melegit, amiben vam gyapju, viszont ezek sokszor jobban bolyhosodnak.
De aztt mondom amugy, hogy tenyleg eleinte inkabb buj bele mindenbe.
Es olvasd el a cimket, mert azon biztosan rajta van, hogy silk, cotton, poliester, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!