Turizók! Nem szoktatok úgy lenni, hogy olyan ruhát is megvesztek (mert olcsó), amit utána nem is nagyon hordtok?
Figyelt kérdés
Én így jártam :D2013. okt. 10. 10:45
1/7 anonim válasza:
Ez már nálam is előfordult egyszer! :D
2/7 anonim válasza:
Én is jártam már párszor így, elvitt a hév:D
3/7 klopusz válasza:
Szerintem nincs olyan, aki nem járt volna még így.
Volt, hogy beleszerettem egy ruhába, felpróbáltam, még tetszett is, de azrtán itthon már annyira nem (túl fiatalosnak ítéltem magamhoz). Szerencsére a lányaimmal ugyanaz a méretünk, így átpasszoltam nekik :-)
4/7 anonim válasza:
Én hetente turizom, sokszor felpróbálás nélkül vásárolok, és van ami nem lesz jó, de még így is megéri, nyáron egyszer, erre nagyon emlékszem 6 db könnyű, nyári ruhát vettem 1 alkalommal, kábé 4000.- volt, és csak az egyik ruhát kellett lepasszolnom a többi nagyon király lett. Még a kínaiban, vagy a Tescoban is egy átlagos ruha minimum! 3000.- , én meg 4000.-ért vettem ötöt. Szerintem megéri.
5/7 anonim válasza:
Volt ilyenem ,és eladtam a ruhát vagy ingyen tovább passzoltam!
6/7 anonim válasza:
Velem még nem nagyon volt ilyen :)
7/7 anonim válasza:
Előfordul az ilyen, de ha az utcára nem is, itthon felveszem, mert itthon nekem mind1, hogy mi van rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!