Át merjem festeni a cipőmet? Mivel?
Van egy eléggé élénk türkiz tornacipőm, de nem tetszik a színe, szeretném átfesteni feketére. Meg merjem csinálni? Ha igen, milyen festékkel? Csak akkor szeretném, ha biztosan szép lesz, nem lesz foltos.
És kb így néz ki ( [link] szeretném, ha a csillag maradna fehér, úgyhogy valami ecsetelős módszer kéne.
Szerintem jó az a türkiz legalább egyedi.
Tartósan úgy hogy ne szívja ki a nap, ne jöjjön le az esőben és ne keveredjen később össze a cipőfűzővel vagy a mintával, nehezen lehet.
Pólóra én csináltam már graffitivel mintát, jó lett de 5-6 mosás után elhalványult természetesen. (Nem is baj úgyis csak ideiglenes minta volt, de) tornacipőn gondolj bele ilyenkor ősszel a sok eső meg a párás levegő egy pillanat alatt leszedné. esetleg textilfestékkel meg lehet próbálni, de tényleg nem látom értelmét egy cipő teljes átfestésének.
Kár. Akkor szerintem nem próbálom meg, nem akarom tönkretenni.
Azért köszi a választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!