A Váci utcába vagy az Arénába olcsobbak a ruhák, kabátok szerintetek? Ugyanazokra a boltokra gondolok
Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 19:22
1/5 anonim válasza:
Bocsi én csak a cípőmből következtetek. :d Váci útcában 10.000 FT-ért vette meg az adidas cipőmet, de az arénába meg 16.000 ft körül volt.:) Szoval olcsóbb szerintem mint a pláza:)
2/5 anonim válasza:
ne vicceljetek már ugyanabban a boltban ugyanannyiba kerül.... szerintem országon belül elég lehetetlen az elétérés, max az egyik helyen van akció, másikon nincs
3/5 anonim válasza:
mezei egér az első hsz..xd milyen boltban vetted?
4/5 anonim válasza:
Ne is haragudj, milyen mezei egérről beszélsz? Normális vagy? :) Járjatok shoppingolni és meglátjátok a különbséget, amúgy meg akcióba volt, de nekem az is feltünt, hogy Westendbe az a cipő 14-15 ezer forint között volt. Egy ezressel olcsóbb mint Arénába és ott NO akció:) Nah hali.
5/5 anonim válasza:
az lehet, hogy itt akció van ott meg nem. de az áruk eredetileg biztos hogy ugyanannyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!