Sürgősen érdekelne. Fűző vagy ing / blúz?
Figyelt kérdés
Nemsokára szalagavatóm lesz, lehet választani hogy fűzőt vagy szűkített fazonú inget viseljünk. Egy magasított derekú szoknyával és blézerrel lesz kombinálva. A kérdés az lenne, hogy egy ing vagy tűző lenne jobb? Mert sokat vaciláltam végül az ing mellett döntöttem de még lehet változtatni. Azért ingott meg a választásom mert az anyag selyem szerű lesz és lehet hogy ingben nem lenne a legszebb. Van aki tudna tapasztalatot irni vagy tanácsot illetve véleményt? Előre is köszönöm.2013. okt. 9. 15:05
1/5 anonim válasza:
A magasitott derekú szoknya inggel néz ki a legjobban. Jól döntöttél :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem a fűző nem valami szép, kevés embernek áll jól és amúgy sem való a szalagavatóra.
Mindenképpen a blúzt ajánlom!
3/5 anonim válasza:
A blúz ebben az összeállításban jobban illik a képbe szerintem,tehát jól választottál.
4/5 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. :)
5/5 anonim válasza:
Az összeállításhoz és az alkalomhoz is a fűző illik jobban. Jó választás volt. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!