Mit vennétek fel hozzá? 24/L https://www.facebook.com/photo. Php? Fbid=224389301058936&set=a.160830480748152.1073741828.160686 797429187&type=1&theater
Figyelt kérdés
Imádom a piros színt és szerintem jól is áll nekem, de piros lábbelim még nem volt. Nem merem megvenni, mert nem tudom még, hogy mit vegyek fel hozzá nyilván nem szeretnék télanyónak öltözni, ezért a piros ruháim kilőve...javaslat?2013. okt. 6. 17:01
3/5 anonim válasza:
Én feketével tudnám elképzelni: piros bokacsizma,fekete nadrág,piros pólóval,fekete ékszerekkel vagy piros bokacsizma,fekete póló és nadrág piros kiegészítőkkel. Vagy fekete helyett fehér,mással nem tudom. Viszont nekem a csizma maga nem tetszik,és kényelmetlen lehet,de ez nyilván csak az én véleményem.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is fekete fehér esetleg pirossal képzeltem el. Nagyon piros nem szeretnék lenni! :)
Hasonló csizmám van feketében és nem kényelmetlen, de a maratont nem ebben futnám le! :)
2013. okt. 6. 17:55
5/5 anonim válasza:
fekete piros,règ,unalmas.pirosat probàld a barna àrnyalatokkak v.szûrkèvel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!