Lányok! Ki mit hord ősszel télen sapka vagy kapucni?
Figyelt kérdés
Véleményt kérnék szerintetek érzékeny, fül védelmére melyik jobb?2013. okt. 6. 10:16
1/13 piriiiiii válasza:
Sapkát hordok, a kapucni alá könnyen bemegy a szél meg a hideg. A legjobb párosítás a sapka, rá kapucni, és nagy, vastag sál.
2/13 anonim válasza:
én egy kötött sapkát, finom meleg :)
3/13 A kérdező kommentje:
Lányok!Véleményt szeretnék kérni a érzékeny fül helyes védelmére, minden ősszel télen belső fül gyulladásom van. Hiába minden, szerintetek mi a helyes megoldás erre a problémára mit viseljek a fejemen?
2013. okt. 6. 11:35
4/13 anonim válasza:
Sapkát! És lehetőleg nem ilyen fület szabadon hagyó, kis díszsapkát, ami max a hajgyökereket védi.
Vagy pedig azokat a cuki kis fülvédőket :D
5/13 anonim válasza:
Jó meleg,vastag sapkát!Szintén fülproblémás...;DD 14/L
6/13 anonim válasza:
a sapkákat utálom, viszont a fülem nekem is gyulladós, én bolyhos fülvédőt hordok télen meg hatalmas sálakat. :)
7/13 A kérdező kommentje:
Lányok! véleményt szeretnék kérni, megjött a hűvösebb, szeles idő és nagyon hamar kezd érzékenyé válni a fülem szerintetek mit tegyek.
Ciki ilyenkor sapkát kapucnit feltenni vagy mindkettőt?
2013. okt. 7. 11:11
8/13 anonim válasza:
Egyátalán nem.Jobb,mint lázasan feküdni középfülgyulladással...A r×bancokat szard le....:D
9/13 anonim válasza:
Sapka. Gyerekkoromtól kezdve minden télen hordtam sapkát. Ha van kapucnija a kabátomnak és nagyon hideg van, akkor azt is feltesezm. Semmi ciki nincs benne. Érzékeny a fülem, a fejem és mellesleg nem akarom, hogy megritkuljon a hajam a hidegtől.
27/n
10/13 anonim válasza:
sapkát hordok. de ha nagyon hideg van akkor sapka kapucni, a sálat meg rendesen magamra tekerem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!