Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Idei divatos kabátok?

Idei divatos kabátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem tudom, hogy milyen kabátot vegyek télre.. olyat szeretnék amit a derekánál meglehet kötni és csinosít, szóval nem pufisat.. nem szeretnék feketét vagy fehéret, de nem tudom hogy milyen színt vegyek.. néztem a h&mben meg new yorkerben de nem tetszett egyik sem.. max egy 10est szánnék rá.. tudnátok üzleteket mondani, meg linkelni képeket?

köszönöm :)

17L

2013. okt. 5. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:

A Tesco-ban láttam színes kabátot.

Hogy tetszik?

[link]

[link]

Bár ez 12000 de nagyon szép:)

Láttam még mályvába is!:)

2013. okt. 5. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
*mályvában
2013. okt. 5. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:

10 ezer alatt a kínait ajánlom, meg a januári leárazásokat. Téli kabátot nem kapsz 10 ezer alatt.

Színben meg válassz akkor szürkét, bordót, sötétzöldet, sötétkéket, de ha merészebb vagy egy élénk színű is jöhet, bár én azokat egy szezon alatt megunom.

2013. okt. 5. 23:08
 4/5 A kérdező kommentje:
értem köszönöm mentek a zöld kezek:)) az elsőnél a kötős nagyon tetszett! Igen ha 10ért látok olyat ami tetszik megveszem.. még 8-ért láttam
2013. okt. 6. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Örülök hogy tetszik:)

Majd írd meg hogy milyet vettél!:P

2013. okt. 6. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!