Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az Aréna plázában tényleg...

Az Aréna plázában tényleg sokkal drágábbak a cuccok mint pl. Szegeden?

Figyelt kérdés

Most mennénk először oda (holnap).

Ezt nekem is csak mondták de szerintem nem csinálhatják azt hogy például a H&M-ben Szegeden 2990Ft egy póló, Pesten meg 3990Ft.

Gyorsan légyszíves!:)

2013. okt. 4. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:

lehet ott le volt értékelve, egyébként nem hiszem :O

Én Csabán lakok, benézek itteni boltba (new yorker) és aztán mikor fent vagyok ott is benézek, és ott volt még méret itt nem,de az ár ugyanazz :)

2013. okt. 4. 22:57
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Akkor valószínűleg elmegyünk :D

2013. okt. 4. 23:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is csabai vagyok,de a new yorker szörnyű..2/2 ruha szar volt...
2013. okt. 5. 07:40
 4/8 anonim ***** válasza:
aha,de csabán mi nem szar?:dd
2013. okt. 5. 10:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Igazad van,sz×ros,kis poros kisváros....:§:D
2013. okt. 5. 10:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Én általában fordítva tapasztalom, Szegeden csomószor drágábban találom meg ugyanazt.

Na meg Pest előnye, hogy több dolgot találsz meg, olyan, mintha Szegedre csak a negyed kollekció jutna el, az is mérethiányosan. Na meg ha nem találsz valamit az üzletben, vagy nincs méret, még megvan az az opció, hogy elmész a másik üzletbe, amiből kb minden sarkon van egy.

H&M-ben pedig szerintem csak hasonló póló volt, vagy tényleg akciós. Basic darabok között van, hogy színenként más az ár, vagy ránézésre tökugyanolyan két felső, az ára mégis más. :D Sose értettem. :D

2013. okt. 5. 12:25
 7/8 anonim válasza:

Nem hinném. Tatabányán nem olyan nagy a választék, mint Pesten, de azért itt elég jó a választék! Bár egy-két márkabolt hiányzik a környékről /pl.: Pull and Bear/ .

Amúgy meg a pl.: a Newyorkerben eleve legyártott árucimke van rajta. Meg ha felmész a H&M honlapjára, ott is fent vannak az árak. Tehát nem tehetnék meg...

2013. okt. 5. 14:07
 8/8 anonim ***** válasza:
tapasztaltatok valamilyen különbséget? csak ezért jöttetek Szegedre egyébként?:D
2013. okt. 9. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!