Az Aréna plázában tényleg sokkal drágábbak a cuccok mint pl. Szegeden?
Most mennénk először oda (holnap).
Ezt nekem is csak mondták de szerintem nem csinálhatják azt hogy például a H&M-ben Szegeden 2990Ft egy póló, Pesten meg 3990Ft.
Gyorsan légyszíves!:)
lehet ott le volt értékelve, egyébként nem hiszem :O
Én Csabán lakok, benézek itteni boltba (new yorker) és aztán mikor fent vagyok ott is benézek, és ott volt még méret itt nem,de az ár ugyanazz :)
Köszi:)
Akkor valószínűleg elmegyünk :D
Én általában fordítva tapasztalom, Szegeden csomószor drágábban találom meg ugyanazt.
Na meg Pest előnye, hogy több dolgot találsz meg, olyan, mintha Szegedre csak a negyed kollekció jutna el, az is mérethiányosan. Na meg ha nem találsz valamit az üzletben, vagy nincs méret, még megvan az az opció, hogy elmész a másik üzletbe, amiből kb minden sarkon van egy.
H&M-ben pedig szerintem csak hasonló póló volt, vagy tényleg akciós. Basic darabok között van, hogy színenként más az ár, vagy ránézésre tökugyanolyan két felső, az ára mégis más. :D Sose értettem. :D
Nem hinném. Tatabányán nem olyan nagy a választék, mint Pesten, de azért itt elég jó a választék! Bár egy-két márkabolt hiányzik a környékről /pl.: Pull and Bear/ .
Amúgy meg a pl.: a Newyorkerben eleve legyártott árucimke van rajta. Meg ha felmész a H&M honlapjára, ott is fent vannak az árak. Tehát nem tehetnék meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!