Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A trapéz farmerok, és a...

A trapéz farmerok, és a világoskék farmerok már egyáltalán nem divatosak?

Figyelt kérdés
Mostanában mindenkin szűkített farmert látok, és általában sötétebb színűeket. Nekem viszont van trapéz gatyám, és már lassan szégyellem felvenni. :S
2009. nov. 8. 16:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Attól hogy az emberek nagy része kényelmetlen, ronda nadrágokban jár még neked nem muszáj. Nyugodtan felveheted akkor is ha nem divat.
2009. nov. 8. 16:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha Neked tetszik és jól áll, illik az alakodhoz akkor viseld. Ha jól érzed magad benne, akkor jól is fog állni, mert nem feszengsz benne.

A konkrét kérdésre a válasz: bár a csőnacik még a gyakoribbak, egyre több üzletben egyre nagyobb mennyiségben jelennek meg újra a bővebb, lezserebb fazonok. Tehát minden divat :)

Ági

2009. nov. 8. 17:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én trapézgatyót hordok, és nem érdekel akárki akármit mond. ^^
2009. nov. 8. 17:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
En imadom a vilagos szinu farmert:) Foleg fekete poloval.
2009. nov. 8. 17:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyi eszed van hogy szégyelled, akkor azonnal vegyél te is csőszárút, meg olyan cipőt, amit mások hordanak, ha tetszik ha nem!

Most komolyan.. Merd már felvállalni magad!

2009. nov. 8. 17:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem is van világos nadrágom és enyhén trapéz és nem fogok ilyen ronda csőnacit venni, ami nem is állna jól.

Nem is veszek. Trapéz marad.

2009. nov. 8. 19:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem van világoskék famerom és sztem jobban is nézki és(jobban is áll)mint a sötétebb farmerok.am nekem csőnaciaim vannak mert a trapéz nem áll jól mert elég vékony vagyok.de sztem olyat hordj ami neked tetszik is meg ami jól is áll.
2009. nov. 8. 20:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vedd fel a trapéz farmerod :o). Nem a divatkövetés a lényeg, hanem az, hogy megtaláld a stílust ami neked jól áll, és azt hordjad. Csak az néz ki jól, ami jól is áll. Szerintem ezek a szűkített farmerok csak a nagyon nagyon nagyon soványokon mutatnak,én átlagos vagyok, de fel nem venném.
2009. nov. 9. 09:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nyugodtan vedd fel,ha tetszik.ne érdekeljen más mit mond.
2009. nov. 9. 11:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vannak trapéz farmerjaim (még extra bő szárú is) de ilyenkor ősszel-télen inkább sötét egyenes vagy répaszárút hordok, a világosakat tavasszal és nyáron.Nem szeretem a közép és világoskéket a fekete csizmához felvenni, meg ilyenkor a trapéz sem kényelmes.
2009. nov. 11. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!