A szaggatott farmer divat még?
Figyelt kérdés
Tudjátok ami olyan mintha ki lenne szakadva de direkt olyan.2009. nov. 8. 13:33
1/10 anonim válasza:
Nemmindegy?Ha tetszik viseld nyugodtan.
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Most újra divat! Sőt a Zarába láttam, hogy már a harisnyák is ilyen össze vissza szaggatottak.. Mintha a kutya szájából tépték volna ki.. :D XD
4/10 anonim válasza:
lola az ölelés világnapján harisnyát vett alá! sztem nagyon jól nézett ki!
5/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy divat e még, de nekem nagyon tetszik!!!!!!
6/10 anonim válasza:
Én szeretem :)
Pár hete vettem a Zaraban egyet, az olyan, hogy alá volt ragasztva anyag, de leszaggattam, hogy tényleg kinn legyen a bőröm, mert nekem az tetszik :)
Amúgy igen, divat, a minimálisan karmoltaktól kezdve a totálisan szakadtig mindegyik típus nagyon menő :)
7/10 A kérdező kommentje:
a csőszárú ugye?
köszönöm a válaszokat:)
2009. nov. 8. 18:28
8/10 anonim válasza:
imádom,persze hogy divat ez sosem fog kimenni a divatból,hord nyugodtan
9/10 anonim válasza:
Lehet cső is de mindegyik divat. Mondjuk a csőszárú a leggyakoribb még mindig, de azt vedd meg ami Neked tetszik és jól áll.
Tegnap vettem egyet a Moment üzletben az mondjuk nem cső, de a Zarasom csőszárú.
10/10 anonim válasza:
Divat igen!Persze csak ha egyenes szárú vagy csőgatya.Trapézt felejtsd el.Minél jobban feszül annál jobb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!