Ti megvennétek egy cipőt ha egy mérettel nagyobb a lábatoknál? (Vans)
Ha még növésben a lábam, akkor igen.
Ha nem, akkor pedig csak akkor, ha fel tudok alá venni vastagabb zoknit, és úgy nem néz ki hülyén rajtam, s hordható...
Nyilván egy balerinacipőt, amit max vékony zoknival/harisnyával szokás hordani, azt nem venném meg, ha kilépek belőle... De ha egy zárt, fűzős cipőről vagy csizmáról van szó, akkor már egyszerűbb a dolog, mert egy vastagabb zokni, vagy kis vatta az orrába, és már hordható is...
Nem. Mondjuk jobb mitn a kisebb, de nem venném meg, a Vans drága márka ahhoz, hogy ne vegyek méretet.
Egyszer vettem nagyobb cipőt, egy Martens bakancs volt, de az egy számmal kisebb szorított. Ajánlottak bele saját talpbetétüket a boltban, és mivel nem hosszában volt különösen nagy, így tudo hordani:)
Milyen modellről lenne szó? offlineshop.hu-n nézted már? Vagy a boltba nem tudnak átrendelni nagyobbat? Deichmannban csinálnak olyat pl.
Szerintem én sem, mert tényleg elég drága ahhoz, hogy ne passzoljon tökéletesen:s
Mondjuk cipőfüggő is, volt olyan cipőm, ami nagyobb volt a lábamnál és állandóan csúszkált a cipőben a lábam, nem is nagyon hordtam..aztán olyan is van, amelyiknél nem olyan zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!