A Sportsdirect.com-ról rendeltetek már valamit?
Szia!
Nekem is a nadrágokkal van gond..a csipö részre jo...a popsi/comb részébe viszont 2x beleférnék.
sajnos...
elvileg 5 nap a szállitás. :)
A minöséggel nekem eddig nem volt bajom
Nem érdemes rendelni, gagyi selejtes cuccok vannak! Már többször rendeltem, én mindig megszívtam valamivel. El vannak szabva a pólók, szétfoszló pulóver, rossz minőségű anyag, a legdurvább egy melegítőnadrág volt, ami egyszer volt rajtam, letérdeltem benne, meg felálltam és úgy megnyúlt hogy két számmal nagyobb lett.
A rendeléseim kb 30%-a hibás használhatatlan volt, pizsamának vagy otthon kertészkedni jó, de talán még annak sem. A másik 70% viszont jó, hibátlan, számoljon mindenki, hogy akkor megéri-e onnan lutrira rendelni. Konkrétan 4x rendeltem, kb 40e Ft-os értékben, de többet soha!!! Nem is értem hogy egy NIKE, EVERLAST…stb hogy engedheti meg magának hogy selejtes árut dobjon a piacra. Hazudik aki azt mondja hogy hibátlan termékeket kap onnan!
Én nem hazudok...
Hibátlan terméket kaptam...
:) szerencsére!Gyerek ruhát/cipöt is rendeltem.egyikkel sem volt baj...
A helyi üzletükkel nekem is van bajom.
Bementem adidas nadrágot venni..(akcios volt felprobáltam egy szürkét..de inkább fehéret vettem).majdnem elájultam mikor itthon észrevettem hogy pisztácia mag volt a zsebébe és még retkes is.Gondolom az eladó kiscsaj "kölcsön vette"
a cimke ki volt vágva..ennyit erről..
Netről is vásároltam...azzal megvagyok elégedve.
Mindent a csomagolásával együtt kaptam bontatlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!