Hogyan öltözzek a rocker stílusomhoz megfelelően?
Én is rocker vagyok (inkább alternatív rock, punk rock, metal), azt hallom, hogy jól tudok öltözködni, jó a stílusom. Cipőből Vans Old skool nyárra, melegebbre, és Dr. Martens 1460 hidegebbre, télen is azt hordom vastag zoknival. Szeretek ruhákban járni fekete harisnyával és bakanccsal. De egyébként sötét fari, bandás póló, egyszínű póló, pulcsi, kardigán, semmi extra. A nyakamban pedig minden nap ott lóg a kedvenc bandám nyaklánca :)
Kabátom egy katonai zöld van most, meg egy szürke ballonkabát, télre pedig fekete ballonkabát.
Sapkát sálat sokfélét hordok, most egy mustársárga sapim van, de télre van régebbről lila és fekete is. Sálat általában feketét hordok.
Táskám egy sima barna hátizsák van suliba, utcára pedig a kedvenc sorozatom, a Doctor Who ihlette oldaltáska.
Öltözködésileg kb ennyi :D
A körmöm általában fekete, néha piros vagy más színű. Sminkelek, nem túlságosan. A hajam volt már félig piros félig eredeti barnám, most vissza van festve barnára, és oldalt fel van nyírva, a rövid része kék :)
Szerintem szerezz be felvarrókat ha szeretnél, a hajaddal szerintem nem különösen kéne semmit csinálnod, nem igazán létezik rocker haj. A lényeg, hogy ne a zenei ízlésed szabja meg a stílusod, csak olyat hordj, ami tetszik!
16/L
Nincs sablonöltözete a rockereknek, hordd azt ami tetszik, úgy ahogy tetszik. Max annyit tudnék javasolni hogy mivel lány vagy ezért ne fiúsan öltözz, mert a bandás pulcsik, pólók nem éppen szépek egy lányon. Kivéve persze ha kifejezetten nőies darabok, de az igen ritka a boltokban.
A szegecses cuccok meg divatosak, nem rockeres egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!