Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék ilyen kabátot...

Hol tudnék ilyen kabátot venni, maximum 10000 forintig?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy kínai meg pláza, meg minden, de inkább olyanok válaszát szeretném akik vettek hasonlót mostanában.

Róla lenne szó:

[link]

Nem pont ilyet keresek, csak hasonlót, szóval egy sima bézs színű kétsoros gombolású fenék alá érő kabátot, ami lehetőleg nem vászonból van, hanem valami gyapjúszerű anyagból.

2013. szept. 29. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha találsz is ilyesmi kabátot,azt tuti nem úszod meg 10.000-ig sem.Olyan boltokban keresd szerintem,mint pl.Zara
2013. szept. 29. 11:45
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem a Zarában találsz hasonlót, de nem 10000Ft alatt..
2013. szept. 29. 11:51
 3/4 anonim ***** válasza:

10000 alatt nem lesz ilyen...

Én Tescoban vettem hasonlót még tavaly, de az is 14000 Ft volt... Amik most akciósak, azok meg vászonból vannak. :/

2013. szept. 29. 12:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát ez a bajom nekem is, hogy mindenhol vászonos van.. Esik egy kis eső, és máris tele esőcseppekkel a kabát.

De azért köszönöm mindenkinek.

Rendelni is tudnék, de sajnos elég vékony vagyok, és az S-esnek nevezett kabátok is lógnak rajtam.

2013. szept. 29. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!