Vettem egy adidas Superstar II cipőt. Megbízható?
Most lement az ára, 20K volt, gondoltam ennyit azért megér. Keresztanyumnak meg sok mindenki másnak ez van és már 5-6 éves, semmi bajuk. Hogy csinálják? Én mit rontok el? Suliba járáshoz használom... Az én cipőim általában nem bírják sokáig... az ez előtti Puma cipőm is "csak" 1 évig bírta, igaz annak semmi baja, csak a bőr jött le az elejéről... alatta meg látszik a szürke vászon, ami elég gáz. Hogyan ápoljam? Vagy a járásommal van a baj? Volt régebben még a Puma előtt egy adidas Slimsoll M cipőm... na az 2 hétig bírta, a talpa a sarok résznél kijukadt, az oldala pedig szétjött, teljesen levált. Bevizsgálták, azt mondták elnézést, a cipő árát le lehet vásárolni, jól jártunk, mert abból vettük a Pumát, de akkor is... nem hiszem el, hogy az én cipőim fél, vagy max 1 évig bírják...
A Superstar II szerintetek megbízható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!