Ribancosak a Hosszú szárú csizmák? (combig érő)
Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 08:51
1/13 anonim válasza:
Izlések és pofonok.Én nem venném fel.Màrmint ha hosszu nadràgot veszel fel felé,akkor nincs gond,de szerintem ha egy combig érö csizmàt miniszoknyàval kombinàlsz,biztos hogy lesznek akik nagyon megfognak nézni.
2/13 anonim válasza:
egyátalán nem:D
most hatalmas trend,nekem is van:D
csak tényleg arra vigyázz h ne legyen túl ribancos!
am a pasik megőrülnek érte;)
3/13 anonim válasza:
ha miniszoknya és neccharisnya van mellé akkor igen..amúgy nem
5/13 anonim válasza:
Én ilyet akkor vennék fel ha vmi lapos talpú lenne, de amúgy sztem ez nagyon jó, csak kell hozzá a megfelelő ruha :) Nekem tetszenek, csak nem az ilyen lakozott tűsarkú :D Inkáb lapos velúr.
6/13 anonim válasza:
Szerintem nem ribancos, csak ronda és még kényelmetlen is. Egy térdig érő sokkal jobban néz ki.
7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a véleményeket :) :D
2009. nov. 7. 22:33
8/13 anonim válasza:
Ez ízléstől függ.Én nem vennék fel mert széles vádlim van és a combom is nagy.De ha nem lenne nagy akkor felvennék:P
9/13 A kérdező kommentje:
ez de, aranyos :)
2009. nov. 17. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!