Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Olcsó kisestélyit/koktélruhát...

Olcsó kisestélyit/koktélruhát hol találok? (turikból is érdekel, a lényeg hogy 10000 alatt legyen)

Figyelt kérdés
Ha kell, át tudom alakítani
2009. nov. 6. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
angol használtruhabolt, háda kft. Bosnyák térnél van egy nagy üzletük, kilóra mérik a ruhákat! Nagyon jó, bár estélyikből nem olyan nagy a választék, de lehet h szerencséd lesz. De más üzleteikben (főleg ahol darabra adják) sok szép ruha van!
2009. nov. 7. 00:15
 2/4 anonim válasza:
teszvesz.hu?
2009. nov. 7. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:
én teszveszen vettem egy gyönyörüt!
2009. nov. 8. 08:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi az ötleteket!:D

Néztem teszveszen, de nem nagyon az én méretem az, amiből csak ugy hemzsegnek a szebbnél szebb ruhák...:D

Háda: ismerem, szoktam is látni jó kis rucikat, de pont csak akkor, mikor nincs rá szügségem. Most meg mikor kéne, nincs egy valamirevaló, klassz kis fekete.(vagy kék, vagy lila, vagy barna....)

2009. nov. 10. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!