1/9 anonim válasza:
Alakra? Igen. Ilyen nagyon cicanaci rövid felsővel? Nem!
Buliban egy normálisabb cicanaci oké. De így utcára, hétköznap nem. Ez inkább olyan sportoláshoz való nacinak tűnik nem. Ilyen csak sportolni vennék fel röviddel, egyébként csak hosszabb felsővel.
2/9 anonim válasza:
alakra persze, de nem takarja neki se a felső a nadrágot, így nem illik.
bár én cicanadrágot alapból sem hordok utcára, csak nadrág alá...
3/9 anonim válasza:
Gonosz a kép! Nem csak a cicanacijuk, hanem a cipőjük is egyforma, azaz valamilyen fellépésre igyekeznek, vagy onnan jönnek.
Ilyenkor belefér, egyébként utcára tényleg nem kellene feneket takaró felső nélkül.
Alakra: igen, a jobboldali egyáltalán nem kövér, inkább a középső túl vékony.
4/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy kinek milyen alakja van, a cicanadrág olyan felsőkkel jó, ami legalább a popó alsó vonaláig ér!
6/9 anonim válasza:
Bármennyire is test-pozitív vagyok, és nem szoktam másokat cs-sztetni kinézet, testalkat és öltözködés miatt, a divat iránti szeretetem és alázatom képtelen megemészteni a cicanadrág-felhajtást, és így gyakorlatilag minden testalkaton szörnyen olcsó látványnak tartom. De ez csak az én véleményem.
7/9 anonim válasza:
Nekem tetszik még így rövid felsővel is,bár érdekelne hogy konkrétan mire vonatkozik a kérdésed.
8/9 A kérdező kommentje:
hát alakra kb olyasmi vagyok mint a jobb oldali (csak magasabb) és daginak látom magam, olyan akarok lenni mint a középső. és meg akartam tudni h erre az alakra gáz e pl a cica nadrág (én csak hosszú felsővel v ruhákhoz hordom)
2013. szept. 26. 09:32
9/9 anonim válasza:
Szerintem akkor neked megvan bőven az alakod a cicanadrághoz,a középsőt én vékonynak találom,azért legyen mire rásimuljon a nadrág,ne a csontra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!