Elfáradok ha magassarkú cipőben vagyok? Miért?
Figyelt kérdés
Többször észrevettem már, hogy ha magassarkú cipőbe megyek valahova pár lépés után, úgy érzem magam, mint aki 10 kilométert gyalogolt. Pedig tudok bemenne menni, semmi probléma a járással. Mégis ha többet kell mennem akkor totál kifáradok. Nem is hallottam még ilyenről. Volt már valakinek hasonló?2013. szept. 24. 21:10
1/8 anonim válasza:
Mert nyilván nem vagy hozzászokva. A láb természetellenes szögben van magassarkúban.
2/8 anonim válasza:
Nyugi nem vagy egyedül. Én is így vagyok vele. Sőt. Ahová költöztem városba, éleg sok macskakő, dombos út és lépcső van. Szóval gondolhatod fél óra folyamatos járás után milyen lehet....
3/8 anonim válasza:
2 vagyok. Pedig a cipőm platform talpú. Szóval kényelmes és mégis fárasztó.
4/8 anonim válasza:
Szerintem azért, mert megfeszülnek az lábizmok, amikor magassarkú van a lábon, és többet dolgoznak.
5/8 anonim válasza:
Szerintem ez normális dolog, hogy hamarabb elfáradsz benne, hiszen nem a megszokott módon tartod a lábfejedet, és a terhelés is máshogyan éri. A megoldás, ha szoktatod magad hozzá. Persze nem úgy, hogy tíz kilométert gyalogolsz rögtön magas sarkúban. Először inkább csak rövidebb távokra vedd fel, de azt akkor rendszeresen, és lehetőleg minél gyakrabban! Aztán ha érzed, hogy már kevésbé fáradsz, akkor lehet növelni a megtett távolságon. ;)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat csajok! :D Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok így ezzel.. Pedig én is platform talpúakat hordok 90%-ban mert abba könnyebb menni. (legalábbis nekem). De ha olyan alkalomra kell mennem tűsarkúba az maga a tragédia néha. A lépcsőzésről és a macskakőről pedig ne is beszéljünk... De majd gyakorolni fogom minél többet, mert rengeteg nagyon szép magassarkú tetszik, de hiába ha hordani meg nem tudom.. :/ :D
2013. szept. 24. 22:28
8/8 anonim válasza:
Ne is hordj!Hordj inkább normális cipőket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!