Hol érdemesebb ruhát venni (olcsón szeretnék kijönni)?
Szeretnék venni néhány felsőt, meg kellene télikabát és csizma is télre.
A kínaiban a csizmák minősége mennyivel különbözik pl a deichmannos cipőkétől?
Hát nem tudom, lehet én fogtam ki mindig rosszul, de eddig minden kínai cipőm minősége trágya volt, nem is kicsit. A leválik a talpa, elszakad a pántja, megtörik a talpa, elenged a ragasztó című műsorok nekem még nem fordultak elő deichmannos cipőknél, kínainál ezek rendszeresen, és úgy 1 hónapon belül. Nem azt mondom, deichmannos csizmám is ment már szét relatíve hamar, de odamentem a blokkal és megcsináltatták vagy kicserélték. Pedig tényleg szép cipők vannak a kínaikban.
A felsőkkel, de inkább a kabátokkal annyira nem vagyok kibékülve, inkább turkálókban próbálok felsőket összeszedni, illetve megvárom a leárazásokat, de ez is emberfüggő. Van olyan barátnőm, aki csak az Ázsia centerből öltözik és baromi jól néz ki, én meg képtelen vagyok a sokk giccs közül kikapni azt az 1-2 dolgot ami jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!