Nem gáz ha valaki Buffalo Classic-ba jár?
Figyelt kérdés
Nap mint nap látom, hogy egy csomó ember hordja, és az árveréses oldalokon is elkapkodják ezeket a cipőket sőt még a Buffalo boltokba is vesznek ilyet, nem is egyszer láttam.
Miért???
Ez már nem olyan divatos vagy mégis???
Szerintetek nem gáz???
Te felvennéd???
2009. nov. 6. 14:15
1/9 anonim válasza:
Nekem még mindig megvan. 2003-ban vettem és olyan mintha új lenne. Ha nagy hó lesz, tuti felveszem. Ha pedig látnék valami extrát, vennék is.
2/9 anonim válasza:
Hat nekem annak idejen tetszett, sot volt is, de mar nem vennem fel. Megvolt neki a maga ideje es ez az ido lejart, szerintem mar gaz.
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
szerintem nagyon gáz! le lehet pontozni...
6/9 fotucsok válasza:
nagggggyon csúnya. Mikor divat volt sem vettem volna fel!
7/9 anonim válasza:
Igen, én is várom a lepontozást, de akkor sem tetszett, mikor divat volt. Jobb körökben holdjáró cipőnek hívtuk :) Egyébként is...egy férfinak magastalpú cipő??? Ehhh...
8/9 anonim válasza:
Nem gáz! Nekem még meg van de kezd szétmenni. Most tervezek ujat venni csak nem kapni nálunk ezért kimegyek érte oda ahol van, mert uj kell. Tudod te hányan leakarták azt venni rolam, mennyi vér folyt érte! Az egy dolog hogy a sok nem normális az ART-ért van meghúzatva!!!! Ő bajuk. A buffalo az legenda, én hordom ma is és nem érdekel ki mit gondol!!!!! Akin buffalo van az tud valamit.
Erről ennyit! Szió!
9/9 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet, teljes mértékben;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!