Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ért van az hogy a ruha boltokb...

Ért van az hogy a ruha boltokban 90%-ban női dolgok vannak?

Figyelt kérdés

Napok óta járom a boltokat hogy vegyek pár öszi téli holmit mert kifogytam. Bejártam minden ruhaboltod de nem találtam jó férfi ruhákat. Viszont rájöttem arra hogy a ruhaboltokban néha külön szintek vannak a női ruhákból. Fel is idegesítettem magam hamar pláne mikor eszembe jutott erről az hogy a nők mindíg azon sírnak hogy nincs egyenjogúság.

Hát valóban nincs. -Mert én ha bemegyek a boltba pénzért sem látok jó ruhát magamra ,pedig tök átlagos alkat vagyok.

Bezzeg nőknek szintek vannak elkerítve nekünk férfiaknak meg jut 3 válva.

Ez felétek is így van vagy csak felénk?

2013. szept. 23. 20:02
 1/6 anonim válasza:

A nőknek fontos a ruha, mert attól értékesebbek.

A férfi mindegy mibe jár, nem attól értékes, inkább az számít, hogy mennyit keres.

Gondolom nálunk is így van, de én nem járok ruhabótba.

2013. szept. 23. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban. A mindegy miben jár és a nem tud járni semmiben mert nincs még jó méret sem nem ugyanaz...

Merre laksz?

2013. szept. 24. 01:32
 3/6 A kérdező kommentje:

Szolnok és térsége lakom.

-Mindegy mibe jár /jársz,de teremtse elő az asszonynak azokra a manit amiket a boltba árulnak!

A Csávókáról meg ha lerohad a ruha se számít!!!

Állatra nem kell ruha elvégre!!

2013. szept. 24. 13:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert a nőknek fontosabb a ruha, nincs olyan hogy valamelyik nő azt mondaná, hogy "igen, ennyi ruha elég nekem", ezért rengeteg fazonú, színű ruhák vannak, többféle szabás, szín közül tudnak válogatni, a férfi részlegen nem lehet sokat variálni, ráadásul több férfinak szerintem nincs akkora igénye, ezért háttérbe szorul a férfirészleg.
2013. szept. 24. 17:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Hogy lehetne stílusa ,igénye ha csak 3 fajta ruhából tud válogatni??
2013. szept. 25. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Értem a problémádat, de mindig azt csinálják(lásd média, ruhabolt), amire a TÖBBSÉGNEK igénye van, na és azt gondolják a ruhaboltosok, hogy a többségnek nincs akkora igénye a minél többféle férfi ruházat iránt, de kezdeményezhetsz felőlem valami mozgalmat hasonló gondolkodású férfiakkal, vagy nem tudom... :)
2013. szept. 25. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!