Ezt a szoknyát milyen cipővel vehetném fel?
Figyelt kérdés
vagy
Ha hétköznap akarom felvenni, nem pedig buliba (mert akkor ugye magassarkuval fellehet venni), mondjuk fekete harisnyával, akkor milyen cipő illik hozzá? Mert én úgy érzem, hogy a boka- és a hosszabb szárú csizmák sem illenek hozzá...
2013. szept. 23. 18:34
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem vagyok az a tornacipős fajta. Máson tetszik, de nekem nem a stílusom.
2013. szept. 23. 18:41
3/6 anonim válasza:
Ez szerintem tipikusan az, amit nyáron egy papuccsal vagy akár mezítláb hordasz!
4/6 anonim válasza:
2.szoknyához: topánka, vékony tornacipő, magassarkú, az olyan szoknya, hogy szinte minden megy hozzá. Vagyis nem minden csak ezek a típusú cipők.
5/6 anonim válasza:
Az elsőt szerintem simán viselheted egy bakanccsal is :D A másikhoz én balerina cipőt vennék fel.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. szept. 26. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!