Hol vásároltok őszi őszi cipőt, téli csizmát?
Nálunk rengeteg kínai van a belvárosban, 2 nagy cipő bolt is van ami csak kínai cipőket árul. Tudom hogy egy kínai csizma 6-től 12-15 ezer forintig megy. A bokacsizmák, vagy zárt fűzős éktalpú cipők 5-8 ezer között mozognak. Elég rossz minőségűek, ráadásul vissza sem lehet vinni hozzájuk árút, mert mindig te vagy a hibás.
Nekem sincs pénzem 20 ezerért bőr csizmát venni, így most is a Deichmannba veszek, 4 éve vettem ott egy szőrős csizmát, semmi baja nincs. De most szeretnék valami elegánsabb, nőiesebb cipőt és csizmát.
Nem Graceland-est fogok, bár vettem 3 ezerért nyáron egy szandit, egy hónap múlva visszavittem mert levált a talpa, megcsinálták, azóta jó. Most 5th avenue-t néztem ki. Nem drágább, mint a kínai, ha bármi gond lesz vele, vissza viszem, meg fogják csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!