Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Üdv! Bőrdzseki témában valaki...

Üdv! Bőrdzseki témában valaki segítene?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy vettem egy új bőrdzsekit és az alkeszforma eladó összetűrte és belegyömte egy szatyorba, ennek az lett a követekezménye, hogy az elején van egy tűrődés (lényegében megtört a bőr) amit nem tudom, hogy lehetne kisimítani, most bekentem méhviaszos ápolóval és rátettem egy karfára, hogy a súlyánál fogva talán símul valamennyit, de ha van valakinek ötlete azt szívesen veszem

2013. szept. 21. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Hol vetted?Velem is pont ez történt.

Én nem csináltam vele semmit betettem a szekrénybe (persze vállfán) és amikor kivettem jó volt. Bár nekem inkább csak meggyűrödött......

2013. szept. 21. 19:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Én Kaposváron, sajnos a fazon rendesen összetűrte, ez egy férfi dzseki, jó vastag bőrből van, szerintem jobban felvehette a gyűrést mint a tiéd azért nem akar kisimulni, sokat volt a szekrényben de semmi hatás, szerintem nem lehet vele mit kezdeni, de nagyon sajnálom :(
2013. szept. 21. 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha ilyen rossz a helyzet, én visszavinném és kicseréltetném.
2013. szept. 23. 13:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem vészes, összejön ennyi ránc rajta magától is, csak az bosszant, hogy nem én csesztem el hanem a barom eladó
2013. szept. 25. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!