Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kapni ezt a multifun...

Hol lehet kapni ezt a multifunkcionális kesztyűt?

Figyelt kérdés
Tudjátok van az a kesztűy, eminek rövidek az ujj részei, hogy tudj orrot fújni meg ilyenek, de ha fázik a kezed rá tudsz hajtani egy plussz réteg kesztyűt, és olyan ez a réteg, hogy már nincsenek plusszba ujj részei, hanem ilen egybe-kesztyű-réteg, hasonlít arra, amit az ovisok hordanak :D
2009. nov. 5. 16:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én tavaly a c&a-ban vettem,ma is jártam arra felé és most is van, csak egy baj van vele, picit drága.
2009. nov. 5. 16:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

én a takkoba vettem

1299 volt

2009. nov. 5. 16:43
 3/12 A kérdező kommentje:
Mennyire drága a c&a-ban? És ez a takko hol van? :S még nem hallttam róla :D
2009. nov. 5. 16:44
 4/12 anonim ***** válasza:
c&a-ban 1600 körül
2009. nov. 5. 16:56
 5/12 anonim ***** válasza:

Húúú ez engem is érdekel! De vannak ilyen tipusú kesztyűből rém rondák is...(ilyen szürke, "hülyemintás", abszolút nőietlenek)Ha valaki tudja hogy hol lehet ilyenből színes, vidám félét kapni az írjon!

Takko? [link]

2009. nov. 5. 17:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar ha öreganyós vagy nőietlen, az a lényeg, hogy tudjak cigizni, orrot fújni és ne fázzon a akezem :D 1600 Ft-ot simán megér, már mindenhol keresetem, nagyon köszi :)
2009. nov. 5. 17:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Bijou Brigitte-ben vettem, de 3ezer forint volt :S
2009. nov. 5. 20:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
2.vagyok de nem jó mert fázik benne a kezem szóval az ilyen őszi meg tavaszi DE NEM TÉLI :D
2009. nov. 6. 14:56
 9/12 A kérdező kommentje:
Tegnap kaptam egyet -.-' Hát elég gáz. alig férnek bele az ujjaim a varrás miat (pedig normál méretű ujjaim vannak xD) ez a ráhúzható rész pedig iszonyat kicsi, olyan érzése van tőle az embernek, hogy lecsúszik. és van rajta egy idióta tépőzáz is -.-' Nagyon nem jó :S Inkább legyen drága, de ez a 800 Ft-os elég szar :D
2009. nov. 6. 16:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Nos, akkor a c&a-ban nézz körül, nem tépőzáras, hanem csak simán ráhajtod, és elég nagyok a kesztyűik. Azt hiszem én is előveszem már. Ja és dupla béléses is, szóval tuti nem fog fázni a kezed benne. =)

az 1. válaszoló

2009. nov. 6. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!