Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tetszik a fullcap de nem...

Tetszik a fullcap de nem akarom hogy emiatt másnak gondoljanak?

Figyelt kérdés
Nem akarom azt kelteni másokban hogy ez biztos rajnak gondolja magát mert fullcap-e van meg ilyenek.Akkor inkább ne is hordjak?

2013. szept. 19. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
31%

De dili vagy! :P Én is fullcapes csaj vagok, 2 is van, kicsit SWAG vagyok, de nem annyira. Szerintem enm lesz senkinek vele baja, amx féltékenységből ;) De ha te hordani szeretnéd hordjad nyugodtan

13/L

2013. szept. 19. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hordd, mert totál idiótán néz ki.
2013. szept. 19. 20:47
 3/4 why007 válasza:

És kit érdekelnek mások? Ha tetszik vedd meg, ha meg nem akkor felejtsd el. Ilyen egyszerű.

15/L

2013. szept. 20. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:

"kicsit SWAG vagyok, de nem annyira."

xD majd idősebb leszel megjön az eszed... talán. de nem merném megkockáztatni, lol

én 16 vagyok, lány és nekem is tetszik a full cap. én is gondolkoztam ezen, de van ismerősöm aki rocker és van full capje, de nem néz ki "rajnak" se "swagnek". Attól függ milyet veszel, ha pl. feketét, és nincs rajta sok minta (vagy teljesen egyszínű) akkor tuti nem néznek olyannak. én amúgy nem vettem fullcapet, gondolkozom rajta, de lehet nem is illik a stílusomhoz. vegyél nyugodtan ha tetszik, nem ettől leszel "kicsit swag" .....

2013. szept. 20. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!